Web Toolbar by Wibiya Θυμόμαστε: Πετρούλα Κωστίδου (Ολό)Γυμνη Στο Playboy | Students ONair
, ,

Θυμόμαστε: Πετρούλα Κωστίδου (Ολό)Γυμνη Στο Playboy



Ο καιρός αλλάζει. Εμείς θυμόμαστε ποια μας το ανακοίνωνε στο παρελθόν και αναπολούμε [photos + video]

Η Πετρούλα είναι ένα κορίτσι -και ένα κορμί- που το ξέρεις καλά. Το έχεις δει να σου λέει τα μποφόρ, τις θερμοκρασίες ή να παίρνει εν κινήση επικές συνεντεύξεις από τον Τόμσεν και τα άλλα μέλη της Τρόικας. Ό,τι κι άν έκανε, πάντα το έκανε με νάζι, ψιλή φωνή, bouncing διάθεση στο στήθος της (που διατίθεται σε σεβαστή ποσότητα) και οπωσδήποτε με λιγοστά ρούχα. Τώρα που αλλάζει ο καιρός, είπαμε να μηδενίσουμε την ποσότητα των ρούχων και να θυμηθούμε το πιο σέξι κορίτσι καιρού που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση.

Με την Πετρούλα, ο καιρός βρήκε την "αίγλη" που είχε στο παρελθόν -όταν όλοι στήνονταν στην τηλεόραση για να τον παρακολουθήσουν με ευλάβεια- και την είχε χάσει τα τελευταία χρόνια. Το σχέδιο ήταν απλό: Ένας ανεμιστήρας να φυσά το αέρινο, σχεδόν ανύπαρκτο φουστάκι της Πετρούλας, και πολύ νάζι ώστε σε κάθε χοροπηδητό να τρελαίνονται τα μάτια σου. 


Αλλά τα μάτια σου τρελάθηκαν περισσότερο όταν την είδες έτσι στο Playboy:


Η Πετρούλα έχει τις καμπύλες, τις κλειστές στροφές, τα εσάκια, τις ανηφόρες και τις κατηφόρες που χρειάζεται να έχει ένα σώμα για να σε τρελάνει. Για να σε κάνει να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο για να ηρεμήσεις από την αναστάτωση (μην είσαι βλάκας και αρχίσεις να βαράς το κεφάλι σου μόλις δεις την φωτογραφία. Μία πλάκα κάναμε).


Έχει και αυτό νάζι, όταν σε κοιτάζει, εσύ μένεις με χάζι, η γλώσσα σου κομπιάζει και η καρδούλα σου σπαράζει. Ειδικά όταν σε λοξοκοιτάζει. 


Και πού να δεις το backstage βίντεο..

Ανάσα και πάμε: