Web Toolbar by Wibiya Γιάννης Πλούταρχος«Όχι άλλο παιδί. Τέλος!» | Students ONair
, ,

Γιάννης Πλούταρχος«Όχι άλλο παιδί. Τέλος!»

Γιάννης Πλούταρχος new

Τον Γιάννη Πλούταρχο συνάντησε η κάμερα του «Πολύ μπλα-μπλα», με αφορμή την κυκλοφορία της καινούριας του ερωτικής μπαλάντας με τίτλο «Σε θέλω».

Ο 41χρονος τραγουδιστής, που είναι πατέρας πέντε παιδιών, μίλησε για την οικογένειά του και την ευτυχία που ζει μαζί τους: «Είναι πάρα πολύ όμορφο πράγμα να έχεις μια τόσο όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Και να υπάρχουν βέβαια, ο τρόπος και οι βοήθειες στο να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αρκεί να θέλει κάποιος να το κάνει. Εγώ το ήθελα κι ευτυχώς το ήθελε και η γυναίκα μου και δημιουργήσαμε αυτό που δημιουργήσαμε. Ευχαριστώ τον Θεό γιʼ αυτό!», είπε.
Θα ήθελε να αποκτήσει και έκτο παιδί στο μέλλον; «Όχι άλλο παιδί. Τέλος! Να είμαστε καλά να τα μεγαλώσουμε και τα πέντε και να έχουν καλή τύχη», ήταν η απάντησή του και συμπλήρωσε λίγο αργότερα «Είναι ένας μικρός παιδικός σταθμός εδώ πέρα. Αλλά είναι πολύ φωτεινό το σπίτι μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

«Είναι δύσκολο περισσότερο για τη σύζυγο να μεγαλώσει τα παιδιά;» ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου: «Δεν είναι δύσκολο μόνο για τη σύζυγό μου. Μαζί το δημιουργήσαμε αυτό. Για όλους είναι και ωραίο, αλλά υπάρχουν και κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχουν δυσκολίες. Όταν είναι όλα ήρεμα και ισορροπημένα στην οικογένεια, όλα έρχονται καλά. Τι να πουν και οι οικογένειες που έχουν πολλά παιδιά και τρέχουν και οι δυο γονείς στις δουλειές τους 24 ώρες το 24ωρο. Αυτοί πραγματικά είναι ήρωες. Εμείς τουλάχιστον έχουμε και βοήθεια. Είναι κάπως καλύτερα», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.