Web Toolbar by Wibiya Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Σάκης ΡουβάςΜια πρωτοποριακή ενέργεια που ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα | Students ONair
, ,

Μαριάννα Βαρδινογιάννη- Σάκης ΡουβάςΜια πρωτοποριακή ενέργεια που ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα

 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Σάκης Ρουβάς - Trident Senses
Μια ποιοτική έρευνα σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16-38 ετών διεξήγαγε η Focus Bari στα τέλη Μαϊου, καταγράφοντας τη δύναμη της συμμετοχής, της προσφοράς και της φιλανθρωπίας μέσα από θετικά πρότυπα και πρωτοποριακές ιδέες.

Τα συμπεράσματα της έρευνας, που διεξήχθη σε ομαδικές συζητήσεις διάρκειας 2.5 ωρών, στις 26, 27 & 30 Μαΐου 2011, συνοψίζονται στα εξής:

-Το κοινό αναγνωρίζει την κοινωνική προσφορά όταν είναι έμπρακτη και αποτελεσματική και αγκαλιάζει θερμά πρωτοβουλίες εταιριών που ενισχύουν ουσιαστικά σκοπούς και έργα με αξία, βοηθώντας ανθρώπους σε ανάγκη.

-Το κοινό αντιλαμβάνεται ως μια πρωτοποριακή ενέργεια που ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα την ειδική έκδοση Trident Senses Sakis Rouvas με τη φωτογραφία και την υπογραφή του Σάκη Ρουβά, στα πλαίσια της πολύχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας του με την Trident, ενώ αναγνωρίζεται ιδιαίτερα θετικά η σύνδεση της ενέργειας αυτή με το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ. Με motto ʽΌλοι μαζί κάνουμε την ελπίδα πιο δυνατήʼ, το κοινό καλείται να υποστηρίξει με την αγορά της Trident τα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και τις οικογένειές τους.

-Η συλλεκτική συσκευασία Trident Senses Sakis Rouvas και η δημιουργία του τραγουδιού και του video-clip «Υπάρχει ελπίδα», ενός τραγουδιού αφιερωμένου από τον Σάκη Ρουβά στην ΕΛΠΙΔΑ, αναγνωρίζονται από το κοινό ως πρωτοποριακά και ιδιαίτερα δημιουργικά βήματα που δημιουργούν παράλληλα μια αναμονή και για άλλα τέτοια βήματα που θα μεταφέρουν μηνύματα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

-Ο Σάκης Ρουβάς, ως Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, θεωρείται το κύριο όχημα της ʽΕΛΠΙΔΑΣʼ προς την κοινωνία. Ο κόσμος έρχεται πιο κοντά στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη & στο Σύλλογο μέσα από το Σάκη Ρουβά και η συνεργασία τους έχει διεισδύσει στο κοινό.

-Ο Σάκης Ρουβάς αναγνωρίζεται από το κοινό ως «αληθινός», «καλός άνθρωπος», με «θετική ενέργεια», που «πρεσβεύει τον εθελοντισμό και την προσφορά» και που «βρίσκεται κοντά στα παιδιά» ενώ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ως «πρότυπο», «αυθεντία», που χαρακτηρίζεται από την «αποτελεσματικότητα» και την «έμπρακτη προσφορά» της. Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα με δυναμική κι επιρροή που, όπως αναφέρει το κοινό, «έχει αφιερώσει τη ζωή της στη φιλανθρωπία, ενώ θα μπορούσε να την απολαμβάνει και να μην κάνει τίποτα».

-Η δημιουργία της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» αποδεικνύει το μέγεθος και τη σημασία του έργου της, που όπως σχολιάζει το κοινό «πετυχαίνει εκεί που το Κράτος δεν μπορεί». Μέσα από το «μεγάλο κοινωνικό της έργο», η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έχει πείσει το κοινό για τη δέσμευση, τη συνέπεια και τη συνεχή της προσφορά.