Web Toolbar by Wibiya ΝΕΑ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | Students ONair
, ,

ΝΕΑ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ




Τώρα, όλοι έχουμε ακούσει για 21 Δεκ. του 2012, έτσι; Λοιπόν, οι επιστήμονες Stephen Hawking και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν σε ένα επιστημονικό ταξίδι μαζί, πήγε σε ένα δημοφιλές σημείο Μάγια. Μαζί, θα αποκωδικοποιηθεί το ημερολόγιο των Μάγιας και πάλι, σημειώνοντας πως τελείωσε το Nevember 11, 2011, όχι Decmber 21, 2012.They, πήραν ένα ταξίδι σε μια Χριστιανική Εκκλησία στη Γαλλία, όπου βρήκαν μια νέα Βίβλο, ανά λένε θαμμένος σε ένα κρύπτη με ένα παράξενο μεταλλικό, λαμπερό μέσα στο κουτί.

Η Βίβλος, που ονομάζεται NeoBible στα αγγλικά, είχε σελίδες με ένα παράξενο μεταλλικό μελάνι, είπε να γίνει σε ένα εργαστήριο, και όχι φυσικά, αν και το προσπαθεί να επαναλάβει ότι έχει αποτύχει. Περιέγραψε πώς παράξενο σαύρες, που ονομάζεται Ikannuna, έκανε τους ανθρώπους, τη Γη, και ο γαλαξίας. Θα χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο βαθιά χρήση των λέξεων που ήταν άγνωστες την εποχή, όπως η διάσταση, μαύρες τρύπες, Nibiru, και το πολυσύμπαν.

Επίσης, το παράθυρο άνοιξε, και στο εσωτερικό ήταν ένα γκρίζο, ένα χάρτη Steller με πλανήτες χαρακτηρίζονται ως Nibiru, και πιο μακριά, ένας πλανήτης, τέταρτο πλανήτη από ένα αστέρι, «Planet Test» επισημαίνεται σε τέλεια, σύγχρονη αγγλική. Επίσης, ήταν ένα γκρίζο, με τις λέξεις: «Δεν είναι τόσο έξυπνος." Επίσης, ήταν μια Ikannuna, με τη λέξη: «Πιο έξυπνες» σε αυτό. Επίσης, ήταν μια ανθρώπινη, με τις λέξεις: «Ακόμα χειρότερο από το Grays» πάνω του, και ένα περίεργο ζώο φοράει ό, τι φάνηκε να είναι πανοπλία εξουσία με τις λέξεις: «Εχθρός» σε αυτό.

Ένα δισκίο βρέθηκε από τον Αϊνστάιν, ενώ στο ταξίδι του το καλοκαίρι στον Άρη μία εβδομάδα αργότερα, στον Όλυμπο Μονς ήταν το δισκίο. Διαπιστώθηκε η μεγάλη μάχη μεταξύ των πρόσφατα βρέθηκε αλλοδαπός στο στρατό δύναμη στο παράξενο κουτί και το Ikannuna. Αποδείχθηκε σε αυτό που φαινόταν να περιβάλλεται από νεκρούς δεινοσαύρων, όπως οι T-Rex, Utahraptors, και το μαλλιαρό μαμούθ. Έδειξε τα δύο είδη που duking έξω, με τους ανθρώπους οπλισμένοι με όπλα λέιζερ. Δίπλα του, ένα δισκίο έδειξε την Ikannuna παράδοση των ανθρώπων, οι οποίοι τώρα μόνο φορώντας lionclothes, φωτιά. Πάνω, UFO είναι δει. Στη συνέχεια, μια τελευταία δισκίο εμφανίζεται, δείχνοντας έναν πλανήτη, επισημαίνεται Nibiru, χτυπώντας ένα σύγχρονο Ημέρα της Γης, η οποία ήταν και οι δύο εμφανίζονται ως κυλίνδρους. Γη είχαν οι αριθμοί: 2011, 11, 11 σε αυτό, και έδειξε τα δύο επιστολές: DD σε αυτό, μικρότερο δηλαδή κάτω από το είπε καταδικάζει την Ημέρα.

Μια ιστοσελίδα εκδόθηκε από τους δύο που εξηγεί τα πάντα, και εικόνες. Σήμερα, περίπου τρεις ώρες πριν, η περιοχή είχε ήδη κλείσει, με τα λόγια: «Μην το κάνετε αυτό και πάλι, αυτό είναι το μυστικό», αντί για το συνηθισμένο πράγμα λέγοντας σύνδεσμο ιστοσελίδας δεν βρέθηκε. Μία ώρα πριν, η συνήθης σφάλμα.

Η περιοχή που κατέχουν το πλαίσιο ήταν εξατμίζεται στο λεπτό αέρα, και Olympus Mons είναι πλέον φύγει, εντελώς εξαφανιστεί.