Web Toolbar by Wibiya Ελεονώρα Μελέτη | Students ONair
, ,

Ελεονώρα Μελέτη

 

Η θεωρία των σχέσεων με αφορμή τον Πετρετζίκη!

Ελεονώρα Μελέτη new 2
Τη συνέντευξη που έδωσε Άκης Πετρετζίκης στη Δούκισσα Νομικού και τη εκπομπή «LifeStyle», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας.

Ο 27χρονος σεφ χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «καστανά» όσον αφορά τις σχέσεις, που σημαίνει πως μπορεί να κάνει σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού του με κοπέλα, αν φυσικά το θελήσει κι εκείνη: «Το μόνο ελαφρυντικό που δίνω στον Άκη Πετρετζίκη για τον όρο “καστανάς” είναι το ότι είναι φρεσκοχωρισμένος και μόνος, οπότε δικαιολογείται να έχει ένα ξέσπασμα και να κάνει αυτό που εννοεί ότι κάνει ο καστανάς. Διαφορετικά δεν συγχωρείται να είσαι καστανάς» είπε η 33χρονη παρουσιάστρια. Όταν οι συνεργάτες της ζήτησαν να δικαιολογήσει την άποψή της αυτή απάντησε: «Ο “καστανάς” είναι νόστιμος και το ξέρει. Βγαίνει λοιπόν έξω και ξέρει ότι έχει διαθέσιμη την “αγορά”, γιατί είναι ωραίος και το ξέρει ότι είναι ωραίος. Εκεί όμως δεν μετριέσαι για μάγκας (…). Αυτός μόλις “καστανέψει”, φεύγει και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ποτέ! Γενικά ο “καστανάς” είναι τύπος “μπείτε σκύλοι, αλέστε”. Είναι λίγο λαϊκός. Είναι λίγο… σαβούρης. Και στον άντρα αυτό δεν είναι τίτλος τιμής» είπε.

Τότε οι συνάδελφοί της τη ρώτησαν «τι θα κάνει όμως εκείνος αν βρεθεί στο δρόμο του μια ωραία γυναίκα;». «Η ωραία γυναίκα δεν θα “καστανιστεί” από το πρώτο βράδυ! Αυτή που έχει αυτοπεποίθηση, που είναι σίγουρη για τον εαυτό της, θα “τσιγαρίσει” πρώτα, μιας και μιλάμε με όρους μαγειρικής. Δεν θα κάνει τίποτα από το πρώτο βράδυ. Ο “καστανάς” όπως είπα δεν μετριέται για μάγκας. Γιατί ο μάγκας ο άντρας βολιδοσκοπεί, βρίσκει το καλό το χαρτί το δύσκολο, εκεί που θα πρέπει να δείξει προσωπικότητα και όχι μούσκουλα, μάτια ή σαγόνι. Κι εκεί θα βάλει όλη του τη γοητεία κι άμα τρώει και χυλόπιτες θα επιμείνει! Οι γυναίκες που πάνε με τους καστανάδες είναι αυτές που χαλάνε την πιάτσα. Γιατί δεν περιμένουν το καλό το χαρτί και αρέσκονται και τρέχουν εκεί» απάντησε και ξεκαθάρισε πως αν μάθαινε πως ο σύντροφός της ήταν τέτοιος τύπος στο παρελθόν θα τον χώριζε επί τόπου.