Web Toolbar by Wibiya Σάκης Ρουβάς: «Νιώθω τυχερός αλλά δεν το χαίρομαι | Students ONair
, ,

Σάκης Ρουβάς: «Νιώθω τυχερός αλλά δεν το χαίρομαι


Έξω από τα δόντια μιλά ο Σάκης Ρουβάς. Ο τραγουδιστής που εκτός από ευαισθητοποιημένος είναι και βαθειά πολιτικοποιημένος, δήλωσε στην κάμερα του Star, πως «βρισκόμαστε σε μια βαθειά κρίση συνειδητότητας. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι είμαστε. Πρέπει ν΄αντιληφθούμε τι συμβαίνει σε εμάς προσωπικά, στον καθένα ξεχωριστά, στην οικογένεια μας, στο χωριό μας, στην πόλη μας, και μετά στην χώρα».

Κατά την άποψη του, δεν αρκεί να ευημερούν μόνο οι λίγοι, αλλά και οι πολλοί!

«Μπορεί πολλά σπίτια και πολλοί άνθρωποι (μονάδες) να ευημερούν, αλλά αν το σύνολο δεν ευημερήσει, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σαν οργανωμένη κοινωνία».

Πώς νιώθει ο ίδιος όμως που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από πολλούς συμπολίτες του;

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στην κατάσταση που βρίσκομαι. Αλλά ταυτόχρονα, δεν μπορώ να περνάω καλά. Δεν μπορείς ν΄απολαύσεις την ευημερία σου, τον κόπο σου, και όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου όταν οι άλλοι δίπλα σου είναι δυστυχισμένοι!»

Δεν διστάζει μάλιστα να εκφράσει και την άποψη του για τον νέο πρωθυπουργό της χώρας, λέγοντας πως «όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα σε αυτή τη ζωή. Το αποτέλεσμα θα δείξει δυστυχώς. Είμαι υπέρ της Ελλάδας και των ανθρώπων που έχουν συνείδηση και δίνουν τη μάχη τους για να ευημερήσει αυτός ο τόπος».

Γι΄αυτό και καταλήγει πως «καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που εμείς εκλέγουμε, καλούνται να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον αυτής της χώρας. Και εμείς αφού ψηφίσουμε, μας δίνεται η δυνατότητα να διαπιστώσουμε αν κάναμε καλή επιλογή ή όχι, δυστυχώς εκ των υστέρων. Η ουσία είναι ότι για να ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία, χρειαζόμαστε ανθρώπους να διευθύνουν».