Web Toolbar by Wibiya Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος | Students ONair
, ,

Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος

Μια νύχτα στον "Βοτανικό"

Μενεγάκη- Παντζόπουλος
Η Ελένη Μενεγάκη στηρίζει πάντα την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου και φροντίζει πάντα να της το δείχνει καθώς δεν ξεχνάει τη στήριξη που της έδωσε την εποχή του πολύκροτου διαζυγίου της.
Έτσι λοιπόν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η διάσημη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος, έφτασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο "Βοτανικός" και παρακολούθησαν το πρόγραμμα της Μαρινέλλας και της Νατάσας Θεοδωρίδου από το πρώτο τραπέζι. "Έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι" λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. "Απόλαυσαν πραγματικά το πρόγραμμα και τραγουδούσαν ο ένας στον άλλον". Στην παρέα τους ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Ηλίας Κοκοτός και ο ιδιοκτήτης του Mad, Αντρέας Κουρής.

Το ζευγάρι αποχώρησε διακριτικά στις 4.15, λίγη ώρα πριν ολοκληρώσει το δεύτερο της πρόγραμμα η Νατάσα- γι' αυτό μάλιστα δεν μπόρεσαν να τη συγχαρούν από κοντά στο καμαρίνι της. Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελένη έγραψε στο twitter: " Καλημέρα! Χτες το βράδυ είδα ένα πρόγραμμα σούπερ. Θα σας τα πω όλα αύριο! Τραγούδησα με την καρδιά μου!".