Web Toolbar by Wibiya O Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου! | Students ONair
, ,

O Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου!


O Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου!Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο πρώτος καλεσμένος για τη πρώτη εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης με καλά διάθεση και άνετος μίλησε για τα πάντα , ξιφομάχησε και με τοn Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος του έκανε και μια φάρσα θέλοντας να τον τρομάξει. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την οικογένεια του, για τα δυο παιδιά του και τηn Κάτια Ζυγούλη για την οποία δήλωσε χαρακτηριστικά : «Την παρακαλάω χρόνια να με παντρευτεί και δε θέλει». Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και ένα video με παλιές φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος αστειευόμενος είπε ότι θα το δείξει στο γιο του όταν θα γίνει 12 χρονών. Ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε τις φωτογραφίες του με αρκετή δόση χιούμορ.
Ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο αν αισθάνεται ενοχές που μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση που περνάει η χωρά αυτός είναι καλά οικονομικά και απάντησε ότι μπορεί να μην αισθάνεται ενοχές καθώς ότι έχει αποκτήσει το έχει αποκτήσει δουλεύοντας και με κόπο αλλά ότι η κατάσταση που επικρατεί δε τον αφήνει αδιάφορο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Όταν βλέπεις δίπλα σου δυστυχισμένους ανθρώπους αυτό σε επηρεάζει άμεσα».