Web Toolbar by Wibiya 6 χρόνια ΟΚ! | Students ONair
, ,

6 χρόνια ΟΚ!

 

Οι διάσημοι δίνουν τις ευχές τους

Ρουβάς-Μπαλατσινού-Βίσση
Έξι αγαπημένα πρόσωπα, ανάμεσα τους ο Σάκης Ρουβάς, η Άννα Βίσση και η Τζένη Μπαλατσινού εύχονται στο περιοδικό ΟΚ! που έκλεισε τα 6 του χρόνια!
Σάκης Ρουβάς
«Σας εύχομαι να έχετε την πιο ΟΚ! εξέλιξη και να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινωνική προσφορά μέσα από τις σελίδες σας και αντίστοιχες θετικές πράξεις σε κάθε σας τεύχος»

Άννα Βίσση
Έξι χρόνια μια χαρά τα πήγατε! Εύχομαι να κρατήσει αυτό και να συνεχίζετε όλοι να γουστάρετε να βγάζετε το ΟK! μας»

Ελεονώρα Μελέτη
«Σας εύχομαι να τα χιλιάσετε, με αποκλειστικά θέματα, λαμπερά πρόσωπα, υψηλές πωλήσεις και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, έτσι ώστε να είστε πάντα ΟΚ!»

Ναταλία Γερμανού
«Έξι πολύ σέξι χρόνια γιορτάζει το αγαπημένο περιοδικό και εύχομαι άλλα εκατόν έξι, ακόμα καλύτερα, πολύχρωμα, με περισσότερους έρωτες και λιγότερους χωρισμούς στα εξώφυλλά του»

Τζένη Μπαλατσινού
«Χρόνια πολλά και χαίρομαι που γιορτάζετε με ουσία και καλό σκοπό. Να συνεχίσετε να μας δίνετε όμορφες στιγμές, θετική ενέργεια και αισιοδοξία γιατί είναι πιο απαραίτητα από ποτέ... Για να είμαστε κάθε Τετάρτη “ΟΚ!”»

Τατιάνα Στεφανίδου
«Να τα εκατοστήσετε, να έχετε πάντα επιτυχίες και να συνεχίσετε να μεταφέρετε όμορφες, ξεχωριστές και τρυφερές στιγμές των ανθρώπων της σόουμπιζ μέσα από τις σελίδες σας»

Στο OK! που κυκλοφορεί: Κερδίστε τα αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα των παραπάνω διάσημων Ελλήνων!