Web Toolbar by Wibiya Ο γιος του Κύπριου βασιλιά του μαύρου χρυσού που έγινε τραγουδιστής! | Students ONair
, ,

Ο γιος του Κύπριου βασιλιά του μαύρου χρυσού που έγινε τραγουδιστής!

Ο γιος του Κύπριου βασιλιά του μαύρου χρυσού που έγινε τραγουδιστής!

 

Μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και συνεχίζει να ζει μία πολύ άνετη ζωή, όμως ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο στο τραγούδι. Ο λόγος για τον γιο του βασιλιά των πετρελαίων της Κύπρου Ανδρόνικο Λευκαρίτη ο οποίος πλέον αρχίζει να διαγράφει τη δική του καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Ο γιος του Ακη Λευκαρίτη και ανιψιός του Μάριου Λευκαρίτη, αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ, έκανε ήδη την πρώτη δισκογραφική δουλειά του με τον τίτλο «Προσεχώς» την οποία συνυπογράφουν ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Κώστας Χατζής, σύμφωνα με την Espresso. «Πολύ μικρό με άκουσε η Αννα Βίσση, με την οποία συνδεόμαστε οικογενειακά, και έδειξε ένα ενδιαφέρον. Δεν έχω παράπονο. Αργότερα, συναντήθηκα στην Κύπρο με τη Μαίρη Λίντα, η οποία με ώθησε να προχωρήσω» λέει ο ίδιος.
Το βιογραφικό είναι πολύ πλούσιο. Σπούδασε στο Λονδίνο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μarketing, παρακολούθησε μαθήματα κλασικού τραγουδιού, κλασικού πιάνου και υποκριτικής, φοίτησε σε δραματική σχολή μουσικό και κλασικό θέατρο, ενώ συνεχίζει ακόμα μαθήματα φωνητικής με ττη δασκάλα του στην Κύπρο.
«Περίμενα να ολοκληρώσω τις σπουδές μου και να εγκατασταθώ στην Αθήνα για να προχωρήσω στο τραγούδι. Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλα τα επαγγέλματα, πόσω μάλλον στον καλλιτεχνικό χώρο. Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει τα κομμάτια και να δείξει εμπιστοσύνη στην πρώτη μου δουλειά».