Web Toolbar by Wibiya Στο σκάφος με την Ζέτα και τους γονείς ο Χατζηγιάννης! | Students ONair
, ,

Στο σκάφος με την Ζέτα και τους γονείς ο Χατζηγιάννης!


Στο σκάφος που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι ξενάγησε τους γονείς και την αδερφή του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έχοντας -φυσικά- μαζί του την Ζέτα Μακτρυπούλια! Λίγες ημέρες πριν, το ζευγάρι υποδέχθηκε άκρως οικογενειακά το 2012 στο σπίτι του!

Στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «Hello»,βλέπουμε τον τραγουδιστή και την καλή του ντυμένους απλά, να περπατούν χεράκι - χεράκι ή αγκαλιά. Μαζί τους τα wannabe πεθερικά -που ήρθαν από την Κύπρο για τις γιορτές- και όοοολοι μαζί να κόβουν βόλτες στη μαρίνα της Γλυφάδας και να ανεβαίνουν στο πλεούμενο του Μιχάλη. Άλλωστε, με αυτό το ζευγάρι «όργωσε» αρκετά νησιά στις διακοπές του... Μετά την ξενάγηση ακολούθησαν μεζέδες σε ταβέρνα της περιοχής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ζέτα διοργάνωσε στο σπίτι τους το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.Παρόντες ήταν οι γονείς τους και μερικοί καλοί φίλοι, με την ηθοποιό να στρώνει το γιορτινό τραπέζι αλλά και να μαγειρεύει ουκ ολίγα καλούδια!

Το ζευγάρι συνεχίζει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ πρώτο του μέλημα είναι να περνά όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί, μιας και πλησιάζει ο καιρός που η Ζέτα θα το«σκάει» τις Κυριακές για να παρουσιάσει το «Dancing With The Stars»...


Δείτε το φωτορεπορτάζ!