Web Toolbar by Wibiya Ουίλιαμ Λέβι Κλέβει τις εντυπώσεις στο Dancing With The Stars! | Students ONair
, ,

Ουίλιαμ Λέβι Κλέβει τις εντυπώσεις στο Dancing With The Stars!


Ουίλιαμ Λέβι new
Oυίλιαμ Λέβι, ο σέξι συμπρωταγωνιστής της Τζένιφερ Λόπεζ στο βιντεοκλίπ του "I'm into you", είναι ένας από τους celebrities που συμμετέχουν στο αμερικανικό Dancing With The Stars (το ίδιο show στο οποίο χορεύει και η Μαρία Μενούνος), και φυσικά έχει κλέψει τις εντυπώσεις. 

Ο 31χρονος σταρ από την Κούβα χορεύει μαζί με την επίσης εντυπωσιακή Σέριλ Μπερκ, ενώ μετά το δεύτερο live έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης - μία θέση ψηλότερα από την ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια.

Δες την εμφάνισή του στο show αυτής της εβδομάδας:



Ακόμα, δες την πρώτη on camera συνάντηση του Ουίλιαμ Λέβι με τη Μαρία Μενούνος:



Ποιος είναι όμως ο καρδιοκατακτητής του αμερικανικού Dancing With The Stars; Αν και έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αμερική, ο Ουίλιαμ Λέβι έγινε ευρύτερα γνωστός από το κλιπ του "I'm into you" της JLo, ενώ το ίδιο διάστημα υπήρξε η φημολογία πως εκείνος ήταν ο άντρας που αντικατέστησε τον Μαρκ Άντονι στην αγκαλιά της Λατίνας τραγουδίστριας. Ο ίδιος πλέον δηλώνει single, ενώ από τη σχέση του με την Μεξικανή ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ - με την οποία χώρισαν τον Μάρτιο του 2010 - έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Το όνομά του έχει επίσης εμπλακεί σε ένα ερωτικό σκάνδαλο: Tον Αύγουστο του 2010 μια κοπέλα τον κατηγόρησε πως είχε σεξουαλική επαφή μαζί του, όταν η ίδια ήταν ακόμα 17 ετών. Από την πλευρά του, εκείνος υποστήριξε ότι η κοπέλα του είχε πει πως ήταν 19. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν τελικά εξωδικαστικά.

Ο Ουίλιαμ Λέβι μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ στο βιντεοκλίπ του "I'm into you"