Web Toolbar by Wibiya Κάννες 2012 Η λίστα με τους σταρ που θα δώσουν το «παρών»! | Students ONair
, ,

Κάννες 2012 Η λίστα με τους σταρ που θα δώσουν το «παρών»!

 

Πιτ Τζολί στις Κάννες, 2009
Στις 16 Μαΐου ανοίγει η αυλαία του 65ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών και μερικοί από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη θα περπατήσουν για ακόμα μια φορά στο κόκκινο χαλί.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, σίγουρη θεωρείται η παρουσία του ζεύγους Πιτ - Τζολί στο φετινό Φεστιβάλ (ο Πιτ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Killing Them Softly» του Αντριου Ντόμινικ που, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, συμμετέχει στο διαγωνιστικό πρόγραμμα). Ακόμα, η Νικόλ Κίντμαν, ο Ζακ Έφρον και ο Μάθιου Μακόναχι που συμπρωταγωνιστούν στο «The Paperboy» του Λι Ντάνιελς, η Μαριόν Κοτιγιάρ («De Rouille et D' Os» του Ζακ Οντιάρ) ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ (συμμετέχουν στα διαγωνιζόμενα «Cosmopolis» και «On the Road» αντίστοιχα), η Κίρστεν Ντανστ, η Κάιλι Μινόγκ και ο Βίγκο Μόρτενσεν είναι μερικοί από τους σταρ που θα ταξιδέψουν μέχρι τις Κάννες.



Το φετινό Φεστιβάλ, με τη Μέριλιν Μονρό στην επίσημη αφίσα του, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον θάνατό της, θα ανοίξει με την ταινία «Moonrise Kingdom» του Ουές Άντερσον και θα ρίξει αυλαία στις 27 Μαΐου με την τελευταία ταινία του Κλοντ Μιλέρ «Thérèse Desqueyroux»: Ο Γάλλος σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή στις 4 Απριλίου 2012 σε ηλικία 70 ετών, έχοντας μόλις ολοκληρώσει το φιλμ. «Το να του αφιερώσουμε την τελευταία βραδιά του Φεστιβάλ είναι ένας μικρός μόνο τρόπος για να τον τιμήσουμε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.