Web Toolbar by Wibiya Άλεξ Κάβδας Μιλά για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη | Students ONair
, ,

Άλεξ Κάβδας Μιλά για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη



Ελένη Μενεγάκη - Άλεξ Κάβδας
Σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος», ο Άλεξ Κάβδας εξήγησε πώς κυλά η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Όταν ρωτήθηκε αν οι τόσο διαφορετικοί «κόσμοι» του ίδιου και της οικοδέσποινας του «Ελένη» έχουν, μετά από τόσους μήνες, συναντηθεί, ο νεαρός παρουσιαστής απάντησε: «Σίγουρα έχουμε έρθει πιο κοντά κι έχω μάθει περισσότερα, το oποίο θεωρώ απαραίτητο, από τη στιγμή που με ενδιαφέρει ο χώρος. (...) Στην αρχή δεν είχα σχέση με το star system, το gossip και το κοινωνικό κομμάτι της εκπομπής κι η Ελένη δεν είχε σχέση με το δικό μου αντικείμενο και τους... hipsters». Μάλιστα πρόσθεσε: «Κάνουμε ζουζουνιές και μπρος και πίσω από τις κάμερες!».

Όσο για το γεγονός ότι κατάφερε όχι μόνο να μυήσει την 42χρονη παρουσιάστρια -που δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με την τεχνολογία- στο twitter, αλλά και να την κάνει φανατική χρήστη του, ο Άλεξ Κάβδας σχολίασε: «Δεν το περίμενα! Όταν ήρθα στην εκπομπή, το πρώτο πράγμα που είπα είναι ότι η Ελένη πρέπει να μπει στο twitter. Με κοιτάξανε με απορία αρχικά και, αφού το κουβεντιάσαμε, έγινε αυτό το βήμα. Κι από τότε στα διαλείμματα χάνεται μες στο twitter. Της μιλάς και δεν σε ακούει! Της αρέσει πάρα πολύ!».

Τέλος, σχολίασε το στιλ της Ελένης Μενεγάκη: «Η Ελένη είναι παιχνιδιάρα και στο ντύσιμό της. Μπορεί κάποιος από τον χώρο της μόδας να μην τη βρίσκει σύμφωνη με τις τάσεις, έχει όμως ένα πολύ προσωπικό παιχνίδι στο ντύσιμό της και πολύ αναγνωρίσιμο. Χωρίς να είναι κάθε μέρα ίδια, έχει ένα προσωπικό στυλ στο πώς θα φορέσει τα ρούχα».