Web Toolbar by Wibiya Ελεονώρα Μελέτη Απαντά στις φήμες για τον Ηλία Πετράκη | Students ONair
, ,

Ελεονώρα Μελέτη Απαντά στις φήμες για τον Ηλία Πετράκη



Ελεονώρα Μελέτη new
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μίλα» την Τρίτη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής της στη μεσημεριανή ζώνη του Star, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Ηλία Πετράκη.

Ο Ηλίας Πετράκης είναι μοντέλο και πρωταθλητής της κολύμβησης

Για τις φωτογραφίες της μαζί του που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «ΟΚ!» πριν από μερικές μέρες, η 33χρονη παρουσιάστρια σχολίασε κατηγορηματικά: «Ο Ηλίας είναι φίλος. Το τονίζω. Φίλος! Τίποτε άλλο. Ούτε γκόμενος, ούτε σύντροφος, ούτε τίποτα που να έχει μέσα το ερωτικό στοιχείο», ενώ όταν η Τατιάνα Στεφανίδου την ρώτησε για τη φωτογραφία στην οποία εκείνος φαίνεται να της αγγίζει το χέρι, εκείνη απάντησε: «Δεν μου κρατάει το χέρι, μου δίνει το τηλέφωνο στη συγκεκριμένη φωτογραφία».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως αυτή την περίοδο είναι μόνη: «Δεν έχω τίποτα. Και  είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ούτε και ψάχνω. Γατιί διάβασα κάπου ότι ψάχνω τον έρωτα . Δεν με αφορά να τον ψάξω, ας έρθει αυτός να με βρει» δήλωσε, ενώ διέψευσε για ακόμα μια φορά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον παρτενέρ της στο «Dancing With The Stars», Ηλία Λαδά.