Web Toolbar by Wibiya Σωματοφύλακας του Τζάκσον λέει πως ο Μπλάνκετ είναι γιος του! | Students ONair
, ,

Σωματοφύλακας του Τζάκσον λέει πως ο Μπλάνκετ είναι γιος του!



Πρώην σωματοφύλακας του αείμνηστουΜάιικλ Τζάκσον ισχυρίζεται ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά της ποπ είναι δικός του. Ο Ματ Φίντες είχε ανοίξει για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2010. Τώρα επανέρχεται δριμύτερος και διεκδικεί την πατρότητα του μικρού Μπάνκετ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φίντες, ο Τζάκσον του είχε προσφέρει κοντά στις 600.000 ευρώ για το σπέρμα του, λέγοντας ότι ήθελε ένα «αθλητικό» παιδί. Εκείνος λέει πως δεν πήρε τα χρήματα και έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Μπλάνκετ.
Ο 32χρονος είναι αθλητής πολεμικών τεχνών και στο παρελθόν είχε απειλήσει την μητέρα του Τζάκσον ότι μόλις πέθαινε και εκείνη θα έκανε τεστ DNA για να αποδείξει τα όσα λέει.
«Ο Μάικλ είναι πατέρας των παιδιών και αυτό δεν θέλω να το αλλάξω. Θέλω όμως να τα βλέπω περισσότερο. Μου λείπουν», λέει ο Φίντες, ο οποίος είπε ότι ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον παραδέχτηκε την αλήθεια στον ίδιο.
Τέλος επίσημα η ταυτότητα της μητέρας δεν έχει γίνει ποτέ γνωστή, ωστόσο μετά τον θάνατο του σταρ, μια θεωρία ήθελε ως επικρατέστερη μια νοσοκόμα από το Μεξικό ονόματι Έλενα.