Web Toolbar by Wibiya Όταν Οι Διάσημες Ανεβάζουν Τετοιες Φωτογραφίες Στο Twitter... Οι 140 χαρακτήρες περισσεύουν. | Students ONair
, ,

Όταν Οι Διάσημες Ανεβάζουν Τετοιες Φωτογραφίες Στο Twitter... Οι 140 χαρακτήρες περισσεύουν.



To twitter δεν είναι facebook. Έχει άλλη φιλοσοφία, την οποία ας μην αναλύσουμε εδώ. Δυστυχώς (ή, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ευτυχώς;) για κάποιους κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τα αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο. Μην σου πω και χειρότερα. Έτσι, υπάρχουν για παράδειγμα κορίτσια που πιστεύουν ότι το twitter είναι φτιαγμένο για να ανεβάζεις καυτές φωτογραφίες σου.

Ας πούμε η Ριάνα. Σίγουρα έχουμε μάθει ένα πράγμα για εκείνη: Ότι όλες τις δουλειές της, μέσα και εκτός σπιτιού, τις κάνει με μαγιό και δεν ντρέπεται γι' αυτό. Και καλά κάνει εδώ που τα λέμε ,αλλά, Ριάνα, αν ποτέ διαβάσεις αυτό το post, να σε ενημερώσουμε ότι είμαστε στο τσακ να μην μας κάνει καμία αίσθηση την επόμενη φορά που θα ανεβάσεις φωτογραφία σου με μαγιό.




Όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις Σοφία Βεργκάρα. Είναι σέξι. Το ξέρει. Δεν κάνει αρκετές φωτογραφήσεις για περιοδικά -όσες θα ήθελε και θα θέλαμε. Το ξέρει. Ε, και γι' αυτό λέει πού και πού να ανεβάζει καμία twitpic με μαγιό. Σαν να μας δίνει λίγο τυράκι ίσα ίσα για να κολλάμε.

Τέτοιου τύπου είναι κι άλλες, όπως η Μπαρ Ραφαέλι






Όμως το twitter έχει και τις επαγγελματίες του είδουςΚιμ Καρντάσιαν και Άντριαν Κάρι. Ανεβάζουν φωτογραφίες με μαγιό, χωρίς μαγιό, με σεντόνια, με κατωσέντονα, με παπλώματα ανά δευτερόλεπτο. Αν δεν έχεις καταλάβει το γιατί o αριθμός είναι 20,000 δολάρια ανά tweet. Το ‘πιάσες;












Τέλος, δεν θα ήταν δυνατόν να ξεχάσουμε την μία-κατηγορία-μόνη-της Ίμοτζεν Τόμας




Υ.Γ. : Πάνω σε κάθε όνομα υπάρχει λινκ για το αντίστοιχο twitter account -αν θες να followάρεις και να έχεις συχνότερα τέτοιο φωτογραφικό υλικό.