Web Toolbar by Wibiya Ότι λέχθηκε, λέχθηκε... | Students ONair
, ,

Ότι λέχθηκε, λέχθηκε...

ΑΝΟΡΘΩΣΗ


Με Λαβόρδε κόντρα στην Πάφο
Τώρα οι μόνοι που μπορούν να «μιλήσουν» είναι οι παίκτες και ο προπονητής της Ανόρθωσης και να αποδείξουν πως τα εγκωμιαστικά σχόλια τα οποία απόλαυσαν δεν πήγαν στράφι.
Είναι απίστευτο το ότι άλλη μια χρονιά ξεκινά σε πλήρη αβεβαιότητα, αφού στη μοναδική της τελευταίας τετραετίας που δεν υπήρξε ευρωπαϊκό στραπάτσο, ασχολούμασταν με το δίπλωμα του κόουτς.
Έτσι, ο περισσότερος κόσμος έχει χάσει το κουράγιο του πως θα γυρίσει το πράγμα με μια νίκη επί της Πάφου να μην αρκεί, αλλά να είναι άκρως απαραίτητη. Ένας αγώνας θα μεταφέρει την κουβέντα από τον αποκλεισμό και με δεδομένο πως τελικά από τα προκριματικά του γιουρόπα δεν διασώθηκε κανείς, αν είναι νικηφόρος θα έχει την «Μεγάλη Κυρία» στον ίδιο παρανομαστή με τους παραδοσιακούς ανταγωνιστές της.
Αν δεν έρθει η νίκη, απλά καλύτερα να μην μπούμε σε «μαντεψιές» του τι μπορεί να συμβεί.
Αγωνιστικά ο Λαβόρδε τελικά έβγαλε το πρόγραμμα και ο Λέβι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, από την οποία απουσιάζει ο Ρονκάτο και ο καινούργιος Γιτζάκι.
Αναλυτικά η 18αδα αποτελείται από τους:
Βαλβέρδε, Μάστρου, Ζορζ, Μποαβεντούρα, Κόλιν, Άντιτς, Ίλιτς, Σπαντάτσιο, Αλέξα, Κάλβο, Οκκά, Σκοπελίτη, Λαβόρδε, Ζούλα, Β. Σιέλη, Λαμπάν, Οχαγιόν και Ρέζεκ.