Web Toolbar by Wibiya ΑΕΛ: Τα κεφάλια πάλι μέσα | Students ONair
, ,

ΑΕΛ: Τα κεφάλια πάλι μέσα



Και τώρα το πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ έκανε την υπέρβαση με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι ποδοσφαιριστές καλούνται να επικεντρωθούν στην πρώτη εγχώρια αναμέτρηση απέναντι στην Δόξα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο «Αμμόχωστος». Σίγουρα όλοι αγωνιούν για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, όμως χρονικά προέχει τ πρωτάθλημα και όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν. 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πως δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ΑΠΟΕΛ είναι σκέτος Γολγοθάς κι αυτό θα κρατήσει μέχρι τον Δεκέμβρη, με πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Όλα αυτά ο Κύπριος τεχνικός τα γνώριζε εκ των προτέρων γι’ αυτό και φρόντισε να πάρει τα μέτρα του, με το χτίσιμο του ρόστερ και την ανάλογη διαχείριση που θα χρειαστεί. 

Όπως είπαμε και στην αρχή, η ΑΕΛ δεν μπορεί παρά να σκέφτεται την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Δόξα. Και ασφαλώς δεν μπορεί να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από του να ξεκινήσει με το δεξί. 

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι δεδομένο ότι θα παρουσιάσει την ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» με αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες της Ευρώπης. Εκτός πλάνων για τον αγώνα της Δευτέρας είναι ο τιμωρημένος Οουόν, και οι τραυματίες με μυϊκά προβλήματα Μπεμπέ, Σέρτζιο και Μοντέιρο. Ο πρώτος θα ξεκινήσει να τρέχει τη Δευτέρα, ενώ οι άλλοι δύο λίγο αργότερα. Στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να ετοιμαστούν και οι τρείς για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Αλκή. Ο Μιγκέλ δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, αφού ζήτησε αλλαγή στον αγώνα της Τρίτης λόγω του ότι είχε συνεχώς κράμπες και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όσον αφορά τον κόσμο, η Δόξα παραχώρησε στην ΑΕΛ τόσο την κεντρική εξέδρα όσο και το πέταλο του «Αμμόχωστος» και έτσι η λεμεσιανή ομάδα θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από 3000 οπαδούς της που αναμένεται να εξαντλήσουν τα εισιτήρια που θα έχουν στη διάθεσή τους.