Web Toolbar by Wibiya Μιχάλης Χατζηγιάννης Η αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ και ο Αντώνης Σαμαράς | Students ONair
, ,

Μιχάλης Χατζηγιάννης Η αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ και ο Αντώνης Σαμαράς



Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θέατρο Βράχων
Σε συνέντευξή του στην κυπριακή έκδοση της εφημερίδας «Η Καθημερινή», ο Μιχάλης Χατζηγιάννηςρωτήθηκε για πρώτη φορά σε συνέντευξή του για την κατάθεση αγωγής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ εναντίον της εφημερίδας «Το Βήμα», για το δημοσίευμα με τίτλο «Περιμένοντας τον γαμπρό» που αφορούσε τη σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και τον ίδιο (αγωγή επίσης ύψους 1.000.000 κατέθεσε και η Ζέτα Μακρυπούλια). 

Στο ερώτημα της κυπριακής εφημερίδας αν θα προχωρήσει μέχρι τέλους με τη συγκεκριμένη υπόθεση ή αν έχει κάνει δεύτερες σκέψεις μετά την απάντηση -τοποθέτηση της ελληνικής εφημερίδας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Δεν θέλω να επεκταθώ στο συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα εξεταστεί και θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια».

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε για ποιο λόγο, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τον είδαμε πρώτη σειρά σε συνάντηση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς με ανθρώπους της τέχνης: «Η τέχνη δεν αφορά ούτε κόμματα ούτε πολιτικούς», απάντησε ο τραγουδιστής. «Φέρνει κοντά τους ανθρώπους ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Αποδέχθηκα την πρόταση του πρωθυπουργού, γιατί αφορούσε θέματα τέχνης, πολιτισμού – δράσεις που προσωπικά εκτιμώ». Και συνέχισε: «Πέρα από την προσωπική μου εκτίμηση στον πρωθυπουργό κύριο Σαμαρά, πιστεύω ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας, δεν παίζει κανένα ρόλο η γνώμη που έχει ο καθένας. Αυτή την περίοδο, μόνο τα έργα και οι πράξεις θα προσδώσουν στους πολιτικούς μας το μέγεθος και την αξία που τους αναλογεί. Προφανώς, ελπίζω και εύχομαι οι πολιτικοί μας να βρουν το σθένος να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο αν υπήρξαν στιγμές που έπιασε τον εαυτό του να έχει «ξεφύγει» ή να έχει «ψωνιστεί» στο παρελθόν απάντησε: «Όλοι μας, σ’ όλες τις σχέσεις μας στη ζωή, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, κάποιες στιγμές ξεφεύγουμε. Το θέμα πρώτα απ’ όλα είναι να το αντιληφθείς. Προσωπικά, είχα ως αντίβαρο τέτοιες στιγμές την αγάπη μου για την τέχνη και την ενέργεια που έπαιρνα απ’ αυτήν και δεύτερο και πολύ σημαντικό, είναι η σιγουριά και η δύναμη που μου έδινε πάντα η οικογένειά μου».

Πότε κατάλαβε ότι η επιτυχία είναι ένα δύσκολο και άγριο πράγμα; «Η επιτυχία είναι ευχή και κατάρα. Είναι δώρο και τιμωρία μαζί, είναι η συνύπαρξη του παραδείσου και της κόλασης. Και στην προσπάθεια να ισορροπήσει κανείς, είναι πολύ πιθανό να κάνει και λάθη, περισσότερο από άγνοια. Όσο περνάει όμως ο καιρός αποκτώ μία απόσταση απ’ όλα και απλώς παρακολουθώ σαν παρατηρητής τη “ρόδα να γυρίζει”, όπως έλεγε και ο Lennon».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή (αν και δεν αναφέρεται πουθενά μέσα στη συνέντευξη το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια), όταν ρωτήθηκε κατά πόσο πιστεύει ότι η ιδιωτικότητά του είναι κάτι που πάντα προστάτευε ή αν υπήρξαν στιγμές που ακούσια ή εκούσια άφησε κάποια «χαραμάδα», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε: «Από τη στιγμή που η “είδηση” έγινε επιχείρηση, το να προσπαθείς να προασπίσεις τα αυτονόητα είναι σχεδόν μάταιο. Η παραπληροφόρηση και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει γίνει τρόπος ζωής».