Web Toolbar by Wibiya ΑΕΛ: Άρχισε να έρχεται το «μαρούλι»…2,1 εκ στα ταμεία | Students ONair
, ,

ΑΕΛ: Άρχισε να έρχεται το «μαρούλι»…2,1 εκ στα ταμεία

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η ανατολική στον αγώνα κόντρα στην Αλκή

Το λογιστήριο της ΟΥΕΦΑ έστειλε 2,1 εκ για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λίγκ
Το γκολ του Ντόσα στο Παρτιζάνι ή του Βουό στο Παπαδόπουλος ρευστοποιείται πια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λίγκ έφερε στα ταμεία της εταιρείας μια επιταγή της ΟΥΕΦΑ που αναγράφει τον ποσό των 2,1 εκ ευρώ. Βέβαια το χάϊδεμα των ταμείων της κίτρινης εταιρείας  και το μπόλικο «μαρούλι» (βλέπε χρήμα) εκ μέρους της ΟΥΕΦΑ θα έχει και συνέχεια αφού οι Λεμεσιανοί αναμένεται να πάρουν επιπλέον 1,3 εκ για τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ ενώ στο τέλος της σεζόν θα έρθει να τους βρει και το market pool που θα φτάσει περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Τα θετικά  μηνύματα που προκύπτουν μέσα από τους ισολογισμούς είναι ένα από τα κομμάτια που απασχολούν την ΑΕΛ ωστόσο αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με την Αλκή.

Από τις 18 Ιουλίου… επιστροφή στο Τσίρειο
Ήταν 18 Ιουλίου με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 36 βαθμούς και την υγρασία να πλησιάζει το 80%, όταν οι οπαδοί είδαν την ομάδα τους να αγωνίζεται για τελευταία φορά στο Τσίρειο κόντρα στους ερασιτέχνες Βορειό- Ιρλανδούς της Λίτφιλντ. Έκτοτε αναγκάστηκαν να «μεταναστεύσουν» στο Αντώνης Παπαδόπουλος και το ΓΣΠ προκειμένου να αγωνιστούν με τις Παρτιζάν και Άντερλεχτ αντίστοιχα. Μετά από 59 μέρες οι Λέοντες αναμένεται να υποδεχθούν την ομάδα γεμίζοντας την Ανατολική κερκίδα... βοηθώντας παράλληλα τους παίκτες να πάρουν τη δεύτερη συνεχή νίκη τους στο πρωτάθλημα. 

Η προετοιμασία για το παιγνίδι του Σαββάτου στις 20:00 έχει ολοκληρωθεί και η ομάδα δηλώνει πανέτοιμη για τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Με την ανατολική κερκίδα να είναι κατάμεστη, οι παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για να διατηρηθεί η καλή ψυχολογία ενόψει των αγώνων με Γκλάντμπαχ αλλά και με τον Απόλλωνα την επόμενη αγωνιστική.

Στο αρχικό σχήμα όπως όλα δείχνουν ο Ντεγκρά θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Αϊρόσα θα επιστρέψει στο δεξί άκρο αντί του Καρλίτος που θα μείνει εκτός. Ο Μαϊκόν αναμένεται να παραμείνει στο αριστερό άκρο ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν εν τη απουσία του Ουόν οι Ντόσα και Πάρπας. Στα χαφ, θα κινηθούν οι Ντεντέ και Μιγκέλ ενώ τα άκρα θα καλύψουν οι Εντμάρ και Ζιλμπέρτο που θα αλλάζουν μεριές. Στην επίθεση, ο Βουό θα έχει ως παρτενέρ πιθανόν το Μιχάλη Κωνσταντίνου και όχι τον Ορλάντο Σα ο οποίος ακόμη δεν έχει αποκτήσει το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.