Web Toolbar by Wibiya Δέστε Τους Backstage στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ! | Students ONair
, ,

Δέστε Τους Backstage στα γυρίσματα του νέου τρέιλερ!



Νίκος Μουτσινάς - Μαρία Ηλιάκη R
Το Σάββατο 25 Αυγούστου, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής του Alpha «Δέστε τους», που συνεχίζει και φέτος για τέταρτη σεζόν.


«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο κέντρο της Αθήνας και συνεχίστηκαν στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης», λέει στο Yupiii άνθρωπος που ήταν εκεί και συμπληρώνει: «Ο στόχος του τρέιλερ ήταν να δείξουμε πώς είναι η πόλη μέσα από τα “μάτια” του “Δέστε τους”. Γι' αυτό και πήγαμε στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Μεσογείων, στο Σύνταγμα, στην Αλεξάνδρας, ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο», λέει η ίδια πηγή.


Τόσο ο Νίκος Μουτσινάς, όσο και η Μαρία Ηλιάκη με την Κατερίνα Καινούργιου και το Γιώργο Δάσκαλο, «αφέθηκαν πλήρως στις οδηγίες του σκηνοθέτη, Βασίλη Παπαιωάννου, και το αποτέλεσμα τούς δικαίωσε. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, δεν παραπονέθηκαν στιγμή, αν και η ζέστη ήταν ένα σημαντικό θέμα εκείνες τις ημέρες» προσθέτει η πηγή του Yupiii.


Ωστόσο, τα γυρίσματα δεν ολοκληρώθηκαν την ίδια ημέρα, αφού χρειάστηκαν κάποιες συμπληρωματικές σκηνές -στην περιοχή του Πειραιά, στο Μικρολίμανο, αλλά και στον Βοτανικό-, για την τελειοποίηση του τρέιλερ. «Γι αυτό το λόγο, μαζευτήκαμε όλοι μαζί ξανά, στις 28 Αυγούστου και συνεχίσαμε, ώσπου να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα» καταλήγει ο ίδιος άνθρωπος.


Η εκπομπή «Δέστε τους» δεν θα κάνει πρεμιέρα τελικά τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, αλλά στις 24 Σεπτεμβρίου, στις 16.00.

Δες όλες τις φωτογραφίες: