Web Toolbar by Wibiya «Η πίεση είναι στην Ομόνοια» | Students ONair
, ,

«Η πίεση είναι στην Ομόνοια»

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ


Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας Χριστάκης Αντωνίου που κλήθηκε να σχολιάσει τον Κυριακάτικο αγώνα έχρισε φαβορί την Ομόνοια. Ο διοικητικός ηγέτης της νεοφώτιστης ομάδας μας δήλωσε:
«Για μας είναι μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. Είναι το πιο δύσκολο ξεκίνημα που θα μπορούσε να έχει μία νεοφώτιστη ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και είναι το φαβορί. Εμείς θα πάμε στο Γ.Σ.Π για να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν έχουμε άγχος για αυτό τον αγώνα. Η πίεση είναι στην Ομόνοια που είναι μεγάλη ομάδα».
Αναμονή για Σέρτζιο
Ήρθε η μπλε κάρτα του Πορτογάλου επιθετικού Αφόνσο, ενώ σήμερα ξεκαθαρίζει για τον Βραζιλιάνο ανασταλτικό μέσο Σέρτζιο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε η μόνη εκκρεμότητα ενόψει της πρεμιέρας της Κυριακής με την Ομόνοια είναι η περίπτωση του νεοαποκτηθέντα Σέρτζιο, του οποίου το διεθνές πιστοποιητικό αναμένεται σήμερα. 
Όλοι μέσα
Ο Νίκος Νικολάου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ομόνοια. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα το με ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.