Web Toolbar by Wibiya Η Σίλβι Φαν Ντερ Φάαρτ Μόνο Με Εσώρουχα Καλά κατάλαβες, είναι η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή. Και ήρθε να σε παίξει άλλη μπάλα. | Students ONair
, ,

Η Σίλβι Φαν Ντερ Φάαρτ Μόνο Με Εσώρουχα Καλά κατάλαβες, είναι η γυναίκα του γνωστού ποδοσφαιριστή. Και ήρθε να σε παίξει άλλη μπάλα.


Σίλβι Φαν ντερ Φααρτ

Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: Εμείς εδώ τις γυναίκες ποδοσφιαριστών τις λέμε WAGs, και της παρουσιάζουμε πάντα χωρίς το έτερον ήμισυ και με την προϋπόθεση ότι φορούν λιγοστά ρούχα και ποζάρουν προκλητικά. Η Σίλβι πληρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια, οπότε πήρε επάξια τη θέση της στη στήλη.


Τη Σίλβι σίγουρα την έχεις δει κατά την διάρκεια κάποιου αγώνα Champions league ή Premier league να παρακολουθεί τον άντρα της στο χορτάρι. Εσύ σίγουρα θα έμεινες με το στόμα ανοιχτό αλλά αυτό κράτησε ελάχιστα αφού το ενδιαφέρον σου γύρισε αμέσως στην μπάλα.


Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σου δώσουμε τις πληροφορίες για τις οποίες δεν προλάβαινες να αναρωτηθείς όταν την έβλεπες έτσι φευγαλέα. Για να σου πούμε ότι η Σίλβι, πριν παντρευτεί, ήταν παρουσιάστρια και μοντέλο. Μετά τον γάμο, επέλεξε να αραιώσει λίγο τις δουλειές της και να αφοσιωθεί στον άντρα της.


Ευτυχώς βέβαια, μερικές φορές αλλάζει γνώμη και κάνει φωτογραφίσεις σαν αυτή.


Μόνο με εσώρουχα σε έναν ροζ τοίχο.


Αν δεν πείστηκες ακόμα από το υπέροχο σώμα της ή τα καταπράσινα μάτια της, τότε δες και τη γαλλική μυτούλα της για να καταλάβεις ότι αυτή η γυναίκα μπορεί άνετα να σου κλείσει το σπίτι:


Εκείνη ευτυχώς επέλεξε να ανοίξει ένα με τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.