Web Toolbar by Wibiya Dancing With The Stars ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα παρουσιάσει τα backstage; | Students ONair
, ,

Dancing With The Stars ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα παρουσιάσει τα backstage;



dancing with the stars green room
Σίσσυ Χρηστίδου, Γιώργος Λιανός, Σάββας Πούμπουρας είναι μερικά από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων όσον αφορά την παρουσίαση των backstage στον τρίτο κύκλο του Dancing With The Stars- κάτι που στον δεύτερο κύκλο έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ στον πρώτο η Ελένη Καρποντίνη.

Ωστόσο, το πρόσωπο που τελικά επικράτησε όλων των υπολοίπων στις συζητήσεις και θα είναι τελικά εκείνο που θα υποδέχεται τους παίκτες στο green room και θα σχολιάζει μαζί τους την βαθμολογία των κριτών, είναι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, ο μεγάλος νικητής του τελευταίου«Dancing with the stars»Αργύρης Αγγέλου. Με τον τρόπο αυτό μπαίνει ένα τέλος στις φήμες που ήθελαν τον ΑΝΤ1 να προσανατολίζεται, λόγω περιορισμών στο μπάτζετ, στην ιδέα του να μην υπάρχει φέτοςgreen room.


Ο Αργύρης Αγγέλου θα έχει, στο μεταξύ, μια ιδιαίτερα πολυάσχολη σεζόν, καθώς θα είναι και ο πρωταγωνιστής της παράστασης “Οι περιπέτειες του Μάικ” που θα ανέβει στις 20 Οκτωβρίου στο Θέατρο Αλίκη και βασίζεται στη σειρά βιβλίων της Μαρί Κυριακού με κεντρικό ήρωα τον Μάικ Φασολάκη, ενώ θα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση “ Τα βαφτίσια” με τους Νίκο Μουτσινά και Ζέτα Μακρυπούλια. 

Όσον αφορά στην παρουσιάστρια του show, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το δεύτερο ραντεβού του Γιάννη Λάτσιου και της Ζέτας Μακρυπούλια και, όπως αναφέρει πηγή του Υupiii: “Η πρώτη συνάντηση πήγε εξαιρετικά καλά και όλα δείχνουν ότι η Ζέτα θα είναι και φέτος η παρουσιάστρια. Όλα αυτά που ακούγονται για τον Χρήστο Φερεντίνο, είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας”.