Web Toolbar by Wibiya Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης - Μπουλάς Ακούστε το νέο τους τραγούδι για την «Ακτή Πειραιώς»: Σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σάκη Μπουλά! | Students ONair
, ,

Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης - Μπουλάς Ακούστε το νέο τους τραγούδι για την «Ακτή Πειραιώς»: Σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Σάκη Μπουλά!



Ακτή Πειραιώς - Ζουγανέλης - Χατζηγιάννης - Μπουλάς
Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα τους στην «Ακτή Πειραιώς», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη κυκλοφόρησαν ένα τραγούδι ειδικά γραμμένο για τις φετινές εμφανίσεις τους.

Το νέο κομμάτι των τριών καλλιτεχνών έχει τίτλο "Ακτή". Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τους στίχους έχει γράψει ο Σάκης Μπουλάς.

Άκου το τραγούδι τους:


Η παράσταση «Ο Καλός, Ο Κακός Και Ο Άσχημος» κάνει πρεμιέρα στην «Ακτή Πειραιώς», την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου. Στην παράσταση, εκτός από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη, συμμετέχει η Βαλάντω Τρύφωνος, η Μαρία Διακοπαναγιώτου και ο Τζόνι Βαβούρας. Σε guest εμφάνιση και ο Γιώργος Μάγγας!