Web Toolbar by Wibiya Ναταλία Γερμανού «Το καλοκαίρι που πέρασε πήρα ένα γερό μάθημα» | Students ONair
, ,

Ναταλία Γερμανού «Το καλοκαίρι που πέρασε πήρα ένα γερό μάθημα»



Ναταλία Γερμανού R
Δημοσιογράφος, μουσική παραγωγός, στιχουργός, τηλεπαρουσιάστρια... Η Ναταλία Γερμανού βρίσκεται για όγδοη συνεχή σεζόν «Μες στην καλή χαρά» τα Σαββατοκύριακα στον Alpha. Δουλεύει σκληρά, αλλά απολαμβάνει και με το παραπάνω ό,τι κάνει, κλείνοντας το μάτι πονηρά στην «καλή» και στην «κακή» δημοσιότητα.

Ακόμα μια δύσκολη σεζόν, αλλά, το «Μες στην καλή χαρά» συνεχίζει με φουλ τις μηχανές…
Δεν θα τη χαρακτήριζα δύσκολη, θα τη χαρακτήριζα περισσότερο απαιτητική. Κάθε καινούργια χρονιά που το κανάλι -και κυρίως το τηλεοπτικό κοινό- μας ανάβει ένα ακόμα “πράσινο φως” για να συνεχίσουμε, αισθάνομαι ότι μου δίνει -ή μας δίνει, αν θέλετε- μια ακόμα ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και αν αξίζουμε την εμπιστοσύνη του. Μεγάλη ευθύνη, τεράστια.
Ξεκινάτε με νέους συνεργάτες...
Καινούργια η παρέα, ολοκαίνουργια, καταπληκτικοί οι νέοι συνεργάτες μου, ίσως γι’ αυτό ξεκινάω μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο και αισθάνομαι σαν να είμαι σε μια ολοκαίνουργια εκπομπή! Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και θα κάνουμε τα πάντα για να το νιώσει κι ο κόσμος αυτό. Η ομάδα πετάει πάντως, από το δοκιμαστικό κιόλας φάνηκε!
Το καλοκαίρι ήταν απολαυστικό;
Ήταν ένα όμορφο και παράξενο καλοκαίρι. Δυνατό. Πήρα ένα γερό μάθημα. Καλό είναι αυτό. Ήταν ωραία, ναι... Αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλα μόνο ωραία στη ζωή. Να μαθαίνεις και κάτι. Να μαθαίνεις απ’ τα λάθη σου, εννοώ. Να παίρνεις το μάθημα. Δεν είναι ροζ η ζωή, παρά μόνο στα άρλεκιν -και ξέρετε, το συγκεκριμένο είδος βιβλίου δεν μου άρεσε ποτέ!
Στον έρωτα λέμε πάντα, ναι;
Πάντα. Εγώ τουλάχιστον του λέω πάντα ναι, και πληρώνω τις συνέπειες σαν καλό κορίτσι, όποιες κι αν είναι. Δεν μπορώ να αγαπάω με λογική και να ζυγίζω τα πράγματα. Βαριέμαι! Αυτό δεν είναι έρωτας είναι διαχείριση κοινόχρηστων πολυκατοικίας.