Web Toolbar by Wibiya Σίσσυ Χρηστίδου Μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον | Students ONair
, ,

Σίσσυ Χρηστίδου Μιλάει για το τηλεοπτικό της μέλλον



Σίσσυ Χρηστίδου R
Απλή, ισορροπημένη, χωρίς τουπέ και συγχρόνως μια γυναίκα που αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο δυνατά «χαρτιά» στο χώρο της τηλεόρασης. Η Σίσσυ Χρηστίδου, το νέο πρόσωπο της Excellence no 6.7 της l'oreal paris, παραδέχτηκε με απόλυτη ειλικρίνεια ότι θα γύριζε ακόμα και στο μοντάζ αρκεί να μπορεί να εργάζεται και μας αποστόμωσε όταν τη ρωτήσαμε για τις διάσημες αρετουσάριστες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με απλά λόγια; Η Σίσσυ δεν πτοείται.

Πώς πιστεύεις ότι θα σχεδιαστεί ο χάρτης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος σε αυτή την πολύπαθη σεζόν; Πιστεύεις ότι ο τηλεθεατής έχει κάτι νέο να περιμένει; Τι ακούγεται στους
τηλεοπτικούς κύκλους γενικώς;
Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα και μέχρι τώρα, κάθε χρόνο και δυσκολότερα. Θέλω να ελπίζω όμως πως η τηλεόραση, έστω και με μειωμένα budgets, θα καταφέρει να κρατήσει καλή παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.
Εσένα θα σε δούμε κάπου φέτος;
Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά ακόμα δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι. Γνωρίζω πως τα οικονομικά περιθώρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι στενά, αλλά ελπίζω για το καλύτερο. Όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά σε γενικότερο επίπεδο, γιατί πίσω από κάθε εκπομπή βρίσκονται και εργάζονται δεκάδες άνθρωποι και οικογένειες.

Από τη φωτογράφιση της Σίσσυς Χρηστίδου για το περιοδικό Celebrity

Το στεγαστικό σου, όπως έχεις αναφέρει και παλαιότερα, τρέχει ακόμα. Είσαι διατεθειμένη να συμβιβαστείς με λιγότερα, τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά, για να μπορείς να καταβάλεις τη δόση σου;
Έτσι και αλλιώς εγώ δεν ήμουν ποτέ από τις παρουσιάστριες με τα χρυσά συμβόλαια. Ο λόγος που θέλω να εργάζομαι δεν είναι μόνο οικονομικός, αγαπάω τη δουλειά μου και νιώθω δημιουργική μέσα από αυτήν. Φυσικά και προσαρμόζομαι στην εποχή, όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπάει τη δουλειά του. Θα ήταν τουλάχιστον ανοησία το αντίθετο.
Θα μπορούσες λόγω κρίσης και βλέποντας πως τα πράγματα δυσκολεύουν συνεχώς, να κάνεις δουλειές από τις οποίες πέρασες μέχρι να γίνεις μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες ή θα το θεωρούσες πισωγύρισμα;
Όπως σου είπα και πριν, τη δουλειά μου την αγαπώ πολύ. Και όταν λέω τη δουλειά μου, εννοώ από το μοντάζ μέχρι την παραγωγή. Έχω περάσει σχεδόν από όλα τα πόστα μιας εκπομπής. Και θα μπορούσα να επιστρέψω σε οποιοδήποτε, ανάλογα με τη δουλειά, τις συνθήκες και τα δεδομένα. Αυτό που δεν θα μπορούσα να κάνω εύκολα, είναι να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν εκτιμώ ή να κάνω κάτι στο οποίο δεν θα περνάω καλά.


Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί