Web Toolbar by Wibiya Mega Victoria's Secret Battle - Part 1: Ντούτζεν Κρος Vs Μιράντα Κερ | Students ONair
, ,

Mega Victoria's Secret Battle - Part 1: Ντούτζεν Κρος Vs Μιράντα Κερ


Τα αγγελάκια μάχονται με όπλα τους φτερά, πούπουλα και δαντέλα. Εσύ αποφασίζεις ποιο αξίζει να κερδίσει.

Αν ήταν ταινία, θα ήταν ο Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών. Αν ήταν αμάξι, θα ήταν Ferrari. Αν ήταν ομάδα, θα ήταν η Ρεάλ. Και κάπως έτσι πάει. Η Victoria's Secret έχει τον μαγικό τρόπο να μας τρελαίνει, κι ας μας φάινονται κάθε χρόνο ίδιες οι φωτογραφήσεις, όποια κι αν είναι τα αγγελάκια που φορούν τα δαντελωτά της εσώρουχα.

Αυτή τη φορά, έχει επιστρατεύσει τη Μιράντα Κερ (κλασική αξία), την Κάντις Σουάνπολ (ξανθιά οπτασία), την Ντούτζεν Κρος (αυτή με το πραγματικά αγγελικό πρόσωπο) και την Μπάρμπαρα Πάλβιν(το νέο αίμα). Επειδή εγώ όμως έπαθα εγκεφαλικό βλέποντας τις φωτογραφίες με τις τέσσερίς τους μαζί, θα προσπαθήσω να σε προστατέψω και θα στις παρουσιάσω δυο δυο. Κι εσύ θα αποφασίζεις ποια είναι η καλύτερη.

Σήμερα, θα έχουμε face to face, στήθος με στήθος, φωτιά με φωτιά, την Ντούτζεν Κρος με την Μιράντα Κερ:


Για την Ντούτζεν Κρος τα είχαμε πει κι εδώ. Είναι σαν να φτιάχτηκε σε υπολογιστή το πρόσωπο και το κορμί της. Είναι σαν σκίτσο του Ντα Βίντσι για το πρότυπο γυναικείας ομορφιάς:




Από την άλλη, έχουμε την κλασική αξία. Τον Κλάρενς Zεέντορφ του παγκόσμιου γυναικείου μόντελινγκ. Την Jaguar της γυναικείας ομορφιάς. Και δεν είναι άλλη από την Μιράντα Κερ:



Δες καλά όλες τις φωτογραφίες.