Web Toolbar by Wibiya Άντρες Έτοιμοι Για όλα Όλη η showbiz στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα! | Students ONair
, ,

Άντρες Έτοιμοι Για όλα Όλη η showbiz στη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα!



Την αυλαία του άνοιξε χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, το θέατρο ''Λαμπέτη'' για την πρεμιέρα της παράστασης ''Άντρες Έτοιμοι Για Όλα''. 

Η απολαυστική αυτή κωμωδία έχει γραφτεί από τους Στέφαν Σίνκλαιρ και Άντονι Μακ Άρτεν, ενώ την σκηνοθεσία του έργου ανέλαβαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.

Γιάννης Τσιμιτσέλης- Μάνος Ιωάννου- Κώστας Κόκλας- Θανάσης Ευθυμιάδης- Κώστας Ευριπιώτης κατά την διάρκεια της παράστασης

Στην πρεμιέρα παραυρέθηκ πλήθος εκπροσώπων της showbiz. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε -μεταξύ άλλων- τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Κάτια Δανδουλάκη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Κώστα Σπυρόπουλο, την σύζυγό του Θανάση Ευθυμιάδη, Άννα Ντιμιτρίεβιτς και την Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση.

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν στην πρεμιέρα της παράστασης η Έλενα Ακρίτα με τον Κώστα Κυρίτση μετά  τον γάμο τους

Σπύρος Σούλης- Σταματίνα Τσιμτσιλή
  
 
Πέτρος Φιλιππίδης και Κάτια Δανδουλάκη. Μιλώντας στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί στην πρεμιέρα, η Κάτια Δανδουλάκη ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της στο Dancing With The Stars. Δες εδώ όσα δήλωσε.

Ιωσήφ Μαρινάκης- Άννα Ντιμιτρίεβιτς- Θανάσης Ευθυμιάδης- Κώστας Σπυρόπουλος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον γιο του

Ο Νίκος Αναδιώτης με την σύζυγό του, Βασιλική

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την σύντροφό του, Χρύσα Καλπάκη

Οι νέοι συνεργάτες του "Μες στην Καλή Χαρά", Ευαγγελία Αραβανή και Παναγιώτης Χατζηδάκης

Ο Κώστας Αποστολάκης με την Αμέλια Αναστάκη, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού