Web Toolbar by Wibiya Νέα ζευγάρια Ποιοι έρωτες γεννήθηκαν μέσα στο 2011; (Part II) | Students ONair
, ,

Νέα ζευγάρια Ποιοι έρωτες γεννήθηκαν μέσα στο 2011; (Part II)

 

Παπουτσάκη-Λαγούτης και Κοκκίνου-Μπόγρης ένωση
Νέοι έρωτες γεννήθηκαν μέσα στη χρονιά που φεύγει ανάμεσα σε ανθρώπους της ελληνικής showbiz. Πολλά είναι τα ζευγάρια που η σχέση τους φαίνεται σοβαρή, αφού ήδη έχουν ανακοινώσει πως σύντομα θα οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας.


Αγγελική Ηλιάδη- Κώστας Μηλιωτάκης
Δύο χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη ερωτεύτηκε ξανά. Στο πρόσωπο του Κώστα Μηλιωτάκη, η 31χρονη τραγουδίστρια βρήκε τον άντρα της ζωής της. Οι φήμες για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν πολύ καιρό πριν, αφού οι δύο τους είναι στενοί συνεργάτες εδώ και δύο χρόνια, αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε στις αρχές του 2011. Την αποκάλυψη πως είναι και πάλι ερωτευμένη την έκανε η ίδια στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, αλλά το όνομα του ανθρώπου που της έκλεψε την καρδιά το παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People». Το ζευγάρι κάνει ήδη σχέδια γάμου μέσα στο 2012, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δεν κρύβει την επιθυμία της να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Κατερίνα Παπουτσάκη- Πέτρος Λαγούτης
Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Ορέστη Τζιόβα, δημοσιεύματα ήθελαν την Κατερίνα Παπουτσάκη να έχει βρει καινούριο σύντροφο στη ζωή της, που δεν ήταν άλλος από τον Πέτρο Λαγούτη. Ο 36χρονος ηθοποιός, που χώρισε από την επί χρόνια σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη, δεν επιβεβαίωνε τη σχέση του με την 32χρονη συνάδελφό του, τονίζοντας πως είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό και πως προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τη μεριά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη κράτησε παρόμοια στάση, αν και πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τους απεικονίζουν σε τρυφερές στιγμές.

Ελισάβετ Μουτάφη- Γιώργος Κιμούλης
Τις τελευταίες μέρες, ακούγεται πολύ έντονα πως οι δυο τους δεν είναι πλέον ζευγάρι. Ωστόσο, αν και κανείς από τους δύο δεν είχε παραδεχτεί δημόσια ότι είναι μαζί, οι συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους-κυρίως σε θεατρικές πρεμιέρες- το επιβεβαίωναν. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», η 35χρονη ηθοποιός είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον- χωρίς όμως να πει κάτι παραπάνω- αλλά και ως καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» δεν αναφέρθηκε καθόλου στο θέμα αυτό.


Έλλη Κοκκίνου- Γιώργος Μπόγρης
Με τον κατά 19 χρόνια μικρότερό της, μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπόγρη διατηρεί σχέση η Έλλη Κοκκίνου. Η 41χρονη τραγουδίστρια μετά το διαζύγιό της από τον σύζυγό της και πατέρα του γιου της Αλέξανδρου, Παναγιώτη Βασιλειάδη, άνοιξε μια καινούρια σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τους πρώτους μήνες του 2011 και προκάλεσε αρκετά σχόλια λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Το ζευγάρι, το πρώτο χρονικό διάστημα, ούτε επιβεβαίωνε, αλλά ούτε και διέψευδε τον έρωτά του, αν και ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει μαζί πολλές φορές. Η Έλλη Κοκκίνου, μίλησε πρώτη φορά για την ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική της ζωή, στο περιοδικό «Down Town» τον Μάιο. Παρά τα σενάρια που κατά καιρούς τους θέλουν να έχουν χωρίσει, οι ίδιοι το διαψεύδουν και παραμένουν μαζί.