Web Toolbar by Wibiya Διάσημα Λόγια Οι ατάκες της χρονιάς! | Students ONair
, ,

Διάσημα Λόγια Οι ατάκες της χρονιάς!

 

Μελέτη - Δημητρίου - Μενεγάκη - Ένωση
Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος υπήρξαν κάποιες δηλώσεις των εκπροσώπων της showbiz που μας απασχόλησαν λίγο παραπάνω και σχολιάστηκαν αρκετά. Το Yupi θυμάται τις σημαντικότερες.

Ελένη Μενεγάκη (σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή): «Αυτά είναι γελοιότητες. Δεν λέγονται όταν είσαι μάνα».
Η παρουσιάστρια του Alpha, στα μέσα της περυσινής τηλεοπτικής σεζόν και πριν καν υπάρξει σαν ενδεχόμενο η μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού, σχολιάζει τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή, η οποία μεταξύ άλλων είχε πει: ««Και να μείνω έγκυος, δεν θα ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, τα ρεζερβέ δεν θα ανέβουν». Τότε η παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη είχε αναφέρει από την εκπομπή της: «Και να ανεβαίνουν τα νούμερα, δεν κάνεις παιδί, δεν περνάς του κόσμου τις ταλαιπωρίες, για να κάνεις νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες», ενώ συνεχίζοντας είχε προσθέσει: «Και να επηρεάζεται θετικά μια παρουσιάστρια, δεν το λες αυτό όταν είσαι μάνα. Γιατί ο πρώτος σκοπός που έχει μια γυναίκα όταν κάνει παιδί, είναι ότι το θέλει πάρα πολύ. Τώρα, αν αυτό σου φέρει και πέντε καλά, έχει καλώς. Αλλά δεν νομίζω ότι καμία γυναίκα ξεκινάει να γίνει μάνα, για να κάνει επιτυχία. Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά. Τα άκουσα και στο ξεκίνημα της σεζόν για ένα άλλο ζευγάρι που περιμένει παιδί -και με το καλό τούς εύχομαι- και πάλι θεωρούσα ότι δεν είναι σωστά αυτά. (…) Ό,τι διάθεση και να είχε, δεν λέγονται αυτά όταν είσαι μάνα. Οι άντρες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, γιατί δεν νιώθουν το ίδιο πράγμα που νιώθει μια γυναίκα που μπορεί να προσπαθεί καιρό γιʼ αυτό. Όλες οι γυναίκες, δεν λένε “θέλω να κάνω παιδί” και το κάνουν αμέσως. Μπορεί να χάσεις ένα παιδί, μπορεί να προσπαθείς για χρόνια, μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις εξωσωματική. Δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Καμία μάνα δεν κάνει παιδί για να κάνει νούμερα. Τέλος».

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχω πει ποτέ ψέματα για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητά του, θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα»
Ο 48χρονος παρουσιαστής του Star σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή «Βράδυ» μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του, για τις οποίες δεν είχε μιλήσει δημοσίως ποτέ πριν.

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λαζόπουλος είναι ερωτευμένος μαζί μου»
Συνεχίζοντας την πολύμηνη κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο γνωστός ποινικολόγος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» τον Οκτώβριο του 2011 δίνει νέα τροφή στην κόντρα του, αποκαλύπτοντας πως σε συζήτησή του με τον Στάθη Ψάλτη, εκείνος του είχε πει για τον παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ότι «είναι ερωτευμένος» μαζί του.

Γιώργος Λιάγκας: «Δύσκολα την πέφτεις σε μια γυναίκα σαν τη Μενεγάκη»
Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας καλεσμένο στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δεκέμβριο του 2011, σχολιάζει τις εντυπωσιακές κυρίες της Ελληνικής showbiz για να καταλήξει στο συμπέρασμα: «Δύσκολα την πέφτεις σε μια γυναίκα σαν την Μενεγάκη», άποψη με την οποία συμφώνησε ο φίλος και συνεργάτης του.

Άντζελα Δημητρίου: «Αν πιστεύουν πως είμαι νονού, ας έρθουν να με πιάσουν»
Τη στιγμή που η αθηναϊκή νύχτα συγκλονιζόταν από τις συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονταν σε κύκλωμα νονών της νύχτας, μερικοί εξ αυτών φωτογράφιζαν μια γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ως τον εντολέα τους σε μια από τις υποθέσεις που είχαν αναλάβει. Η Άντζελα Δημητρίου, τον Απρίλιο του 2011, δηλώνει «αν πιστεύουν πως είμαι νονού, ας έρθουν να με πιάσουν» προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Ελεονώρα Μελέτη: «Και για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν τρεις πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις τον χωρισμό ως μία κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δύο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά αλλά και στα κακά».
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Star, με μία ανάρτηση στο προσωπικό της blog τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοινώνει έναν από τους σημαντικότερους χωρισμούς της χρονιάς, αυτόν της ίδιας με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ. Όπως ήταν φυσικό, μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού τους υπήρξαν δεκάδες δημοσιεύματα με το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης τους.

Νικολέττα Ράλλη (σχολιάζοντας τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη): «Ωραία ας μην είμαστε και μόνοι μας μεσημεριάτικα»
Η Νικολέττα Ράλλη στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη ως παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη του Star, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη, μιλάει στο Nitro Οκτωβρίου και δείχνει ατρόμητη ως αντίπαλος της μέχρι πρότινος «βασίλισσας» της πρωινής ζώνης. Τα νούμερα τηλεθέασης όμως στη συνέχεια την διέψευσαν και πλέον υπάρχει έντονη φημολογία για την αντικατάστασή της από την Ελεονώρα Μελέτη.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Ελένη έχει διασυρθεί από τα μεσημεριανά»
Η Ζήνα Κουτσελίνη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso» τον Οκτώβριο του 2011 σχολιάζει τη μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη, προβλέποντας παράλληλα πόσο διαφορετική θα είναι η εκπομπής της 42χρονης παρουσιάστριας σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το μεσημέρι, λέγοντας: «Η Ελένη δεν θα κάνει ποτέ ένα μεσημεριανό από αυτά που γνωρίζουμε, όσο και αν δυσκολευτεί με το ραβασάκι της AGB. Είμαι απόλυτη. Έχει διασυρθεί από τα μεσημεριανά και θα ήταν ανέντιμο για την ίδια να διασύρει όποιον βρεθεί στη θέση της».