Web Toolbar by Wibiya MadWalk Τα highlights της μεγάλης βραδιάς! | Students ONair
, ,

MadWalk Τα highlights της μεγάλης βραδιάς!




Το δεύτερο MadWalk by Vodafone διοργανώθηκε χθες το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρο. Καλλιτέχνες και σχεδιαστές που συμμετείχαν στο event έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ποιες ήταν όμως οι στιγμές που ξεχώρισαν;

-Η Μαίρη Συνατσάκη, στην πρώτη εμφάνισή της επί σκηνής με το τραγούδι «Ένταση», τραγούδησε το δεύτερο κουπλέ του κομματιού, συνοδεύοντας τον Κώστα Μαρτάκη. Σε μια από τις πρώτες θέσεις μπροστά της, καθόταν ο αγαπημένος της, Μύρωνας Στρατής.

-Την Έλενα Παπαρίζου συνόδευσε στη σκηνή ένα εντυπωσιακό μπαλέτο, ενώ μαζί της, όταν αυτή διέσχισε το catwalk, περπάτησε και ένας άνδρας με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες!

-Η Δούκισσα Νομικού έκανε, για χάρη της συλλογής της Celia Kritharioti, την πιο σέξι εμφάνιση της ζωής της επί σκηνής.
-Το show της Celia Kritharioti έκλεισε η Βίκυ Καγιά, με μια ακόμα πιο προκλητική δημιουργία (όλο το πίσω μέρος της ήταν στο χρώμα του δέρματος, αφήνοντας την εντύπωση πως είναι εντελώς γυμνή), ενώ από την πρώτη σειρά των καθισμάτων την παρακολουθούσε ο σύζυγός, της, Νίκος Κριθαριώτης.

-Μια ακόμα από τις σέξι εμφανίσεις της βραδιάς, ήταν αυτή της Υβόνης Μπόσνιακ, που περπάτησε στο catwalk με μια δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Efi Papaioannou. Η μαύρη τουαλέτα που φορούσε ήταν τόσο μακριά, που, λίγο πριν η Υβόνη κατέβει από τη σκηνή, πάτησε πάνω της και φάνηκε να χάνει για λίγο την ισορροπία της -ευτυχώς κατάφερε να μην πέσει!

-Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της Νατάσας Θεοδωρίδου, που ερμήνευσε το κομμάτι απέναντι, πολλοί από τους θεατές σήκωναν ψηλά τα χέρια τους, τραγουδώντας μαζί της με πάθος τη λαϊκή επιτυχία


- Τον Σάκη Ρουβά συνόδευσε στη σκηνή η transsexual τραγουδίστρια των Jessica 6, Nomi Ruiz!


-Ένα από τα μοντέλα που εμφανίστηκαν στο show του Απόστολου Μητρόπουλου, ήταν η Δορωθέα Μερκούρη, που πρόσφατα είχε περπατήσει και στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier.

-Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συνόδευσαν στη σκηνή δύο μπαλαρίνες -μία ντυμένη στα λευκά και μια στα μαύρα- που έκλεψαν την παράσταση με την performance τους, ενώ το σκηνικό που είχε στηθεί περιελάμβανε μέχρι και ένα πιάνο με ουρά!


- Η τραγουδίστρια των Vegas, Μελίνα, εμφανίστηκε στο τελευταίο act της βραδιάς βγαίνοντας μέσα από μια τεράστια χειροβομβίδα!