Web Toolbar by Wibiya Ελεονώρα Μελέτη Οι αναμνήσεις από τους έρωτες της εφηβείας της | Students ONair
, ,

Ελεονώρα Μελέτη Οι αναμνήσεις από τους έρωτες της εφηβείας της


Ελεονώρα Μελέτη R
Η Ελεονώρα Μελέτη, παρά την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης, καλησπέρισε κανονικά τους τηλεθεατές του Star. Μαζί της στον καναπέ της εκπομπής και όχι στο κεντρικό πάνελ βρέθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Γιώργος Κασπίρης.

Με αφορμή τις συνεντεύξεις της Μαντώς και του Θάνου Καλλίρη, που εξασφάλισε η εκπομπή μετά την πρόσφατη συναυλία του Φοίβου, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη μεγάλη επιτυχία των 90's «Κάποιο Καλοκαίρι». Η 34χρονη παρουσιάστρια, τότε, αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο τραγούδι το άκουγε στις 4 Οκτωβρίου του 1994, πάνω σε ένα πλοίο με προορισμό την Αίγινα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε πως τότε ήταν τρελά ερωτευμένη με έναν συμμαθητή της και μάλιστα είχαν γίνει και το πιο χαρακτηριστικό ζευγάρι του σχολείου. Αν και η σχέση τους έληξε άδοξα λίγους μήνες μετά, επειδή η ίδια βαρέθηκε, όπως παραδέχτηκε, δεν ξεχνά τον συγκεκριμένο εφηβικό έρωτά της. Παράλληλα, βέβαια, και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, επεσήμανε πως εκείνος πλέον έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει δύο γιους.

Δες το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής: