Web Toolbar by Wibiya Μάνος Γαβράς Η συνεργασία με την Λόπεζ, οι συζητήσεις με Κίντμαν και Μουρ και τα σχόλια για τον Χρήστο Βασιλόπουλο | Students ONair
, ,

Μάνος Γαβράς Η συνεργασία με την Λόπεζ, οι συζητήσεις με Κίντμαν και Μουρ και τα σχόλια για τον Χρήστο Βασιλόπουλο



Μάνος Γαβράς
Ο Μάνος Γαβράς μίλησε στην κάμερα της «Μεσημεριανής Μελέτης» για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ, τη Νικόλ Κίντμαν και τη Ντέμι Μουρ, ενώ σχολίασε και την πρόσφατη ταινία του Χρήστου Βασιλόπουλου που περιείχε πολλές αισθησιακές σκηνές.

Για τη συνεργασία του με την Τζένιφερ Λόπεζ, όταν βρέθηκε να γυρίζει κάποιες σκηνές σε ταινία που εκείνη πρωταγωνίστησε, ο 39χρονος ηθοποιός είπε: «Ήταν μία ωραία εμπειρία. Πρώτη φορά που βρέθηκα σε σετ μιας μεγάλης ταινίας, Χολιγουντιανής». Όσο για τη νέα ταινία που ο ίδιος, ως παραγωγός πλέον, ετοιμάζει, αποκάλυψε: «Δεν θα έλεγα στην ταινία της Νικόλ Κίντμαν. Ακόμα, είναι σε διαπραγματεύσεις. Είναι πολυσυζητημένη ταινία, θα έχει 20 Α-list ηθοποιούς. Είναι μια ταινία all star cast. [...] Είχαμε έρθει σε συζητήσεις και με τη Ντέμι Μουρ, αλλά για προσωπικούς της λόγους δεν προχώρησε. Έρχεται από ένα προσωπικό της δράμα και δεν ήταν σίγουρο αν θα μπορούσε να ανταποκριθεί».

Για το διάστημα που έζησε στην Αμερική μέχρι να καταφέρει την πρώτη επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής πρόσθεσε: «Περισσότερο έχω να θυμηθώ δύσκολες στιγμές. (...) Το να βρίσκεσαι σε μια χώρα χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς σου, των φίλων σου... σε δυναμώνει ψυχολογικά, σε βάζει σε ένα άλλο επίπεδο». 

Τέλος, για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την πρόσφατη συμμετοχή του σε μία παραγωγή με πολλές αισθησιακές, γυμνές σκηνές, ο Μάνος Γαβράς σχολίασε: «Ο καθένας σε κάθε στιγμής της ζωής του κάνει αυτό που τον εκφράζει και κρίνει αν θέλει να το κάνει ή όχι. Εγώ σε αυτή τη φάση δεν θα το έκανα, αλλά από αυτά που έχω δει, ήταν πολύ καλός σε αυτό».