Web Toolbar by Wibiya Ριάνα Διέκοψε τηλεοπτική συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή! | Students ONair
, ,

Ριάνα Διέκοψε τηλεοπτική συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή!


Ριάνα R
Αν και δεν διστάζει να ανεβάσει στο facebook μερικές αρκετά προκλητικές φωτογραφίες της, η Ριάναεπιμένει να μην σχολιάζει την προσωπική της ζωή.

Αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Αυστραλία, στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας “Battleship” με την οποία κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο και, μεταξύ άλλων, έδωσε συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Σε μια όμως από αυτές, η 24χρονη σταρ δεν δίστασε να διακόψει το γύρισμα, όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για την προσωπική της ζωή.

“'Πόσο ενοχλητικό είναι να λένε ότι είσαι ζευγάρι με έναν διάσημο;” ρώτησε η δημοσιογράφος της εκπομπής “Sunrise” τη Ριάνα. “Πολύ ενοχλητικό. Σχεδόν τόσο ενοχλητικό όσο το να με ρωτάνε γι' αυτό” απάντησε φανερά ενοχλημένη η νεαρή τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος και με τη ρεπόρτερ να απολογείται λέγοντας πως ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει για την προσωπική της ζωή, η Ριάνα συνέχισε: “Ναι, όντως. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για πολλά πράγματα. Για πράγματα που δεν έχουν σημασία- ή που δεν θα έπρεπε να έχουν σημασία”.

Αμέσως μετά, η συνέντευξη διακόπηκε.

Δες το βίντεο: