Web Toolbar by Wibiya Νικολέττα Ράλλη Οι δηλώσεις για το τέλος της εκπομπής της | Students ONair
, ,

Νικολέττα Ράλλη Οι δηλώσεις για το τέλος της εκπομπής της



Νικολέττα Ράλλη new
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» είχε μιλήσει, λίγο πριν γίνει γνωστό πως το "Made in star" ρίχνει εσπευσμένα αυλαία,  η Νικολέττα Ράλλη. Οι δηλώσεις, λόγω της απεργίας των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν είχαν προβληθεί, μέχρι σήμερα το πρωί.

Η τελευταία εκπομπή του «Made In Star» ήταν να προβληθεί την περασμένη Παρασκευή, όμως  λόγω της απεργίας των τεχνικών της τηλεόρασης δεν προβλήθηκε ποτέ κι έτσι η οικοδέσποινα της εκπομπής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της, μέσω twitter: «Είμαι θύμα της κρίσης. Θα το καταλάβετε τις επόμενες μέρες γιατί» είχε δηλώσει η 29χρονη παρουσιάστρια στην κάμερα του «Πρωινού ΑΝΤ1». «Η εκπομπή μου θα σταματήσει. Είναι λόγω του ότι θα υπάρξουν κάποιες περικοπές και στα πλαίσια αυτά, δυστυχώς, θα πρέπει να λιγοστέψουν οι βάρδιες. Δεν είναι θέμα, δηλαδή, της εκπομπής και το αν πήγε καλά ή όχι. Εμείς μια χαρά τα πήγαμε, δεν είχαμε κανένα παράπονο ούτε από τους εαυτούς, αλλά ούτε και από τους ανωτέρους μας. Τι να κάνουμε; Όλα καλά! Την υγειά μας να έχουμε, παιδιά».

Όσο για το γεγονός ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη: «Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, κάτι τέτοιο θα συμβεί. Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες για να πω την αλήθεια. Ακόμα και για το πώς θα το χειριστώ με τα Μέσα, καλή ώρα, δεν ξέρω. Όχι ότι παίρνω ποτέ γραμμή- ό, τι νιώθω και ό, τι θέλω λέω- αλλά δεν ξέρω» εξήγησε η ίδια. Θα συνεχίσει η συνεργασία της με το Star σε κάποια άλλη εκπομπή; «Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Είναι ούτως ή άλλως και οι γιορτές του Πάσχα» είπε.

Όταν ρωτήθηκε πότε θα είναι η τελευταία της εκπομπή, απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί έχουμε και απεργίες. Τουλάχιστον θέλω να προλάβω να πω “γεια”. Αυτό με ενδιαφέρει» -κάτι που, δυστυχώς, δεν κατάφερε.