Web Toolbar by Wibiya Μιράντα Κερ: One Sexy Mama | Students ONair
, ,

Μιράντα Κερ: One Sexy Mama



Κι όμως. Είναι μαμά. Αλλά δεν παύει να είναι αφόρητα σέξι.

Βλέπεις φωτογραφίες της πριν από δύο χρόνια. Βλέπεις φωτογραφίες της πριν από δύο μήνες. Τις βάζεις δίπλα δίπλα. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Αρχίζεις να μπερδεύεσαι. Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία σού μοιάζει ακόμα πιο όμορφη και σέξι. Τσαλακώνεις την φάτσα σου μόλις περάσει από το μυαλό σου ότι είναι μητέρα. Αλλά δεν βαριέσαι. Δεν τελειώνει η ζωή μετά την εγκυμοσύνη.


Σίγουρα όχι για την Μιράντα Κερ. Ούτε για το σώμα της, ούτε για το πόσο εκπληκτικά γράφει στον φακό.


Τη Μιρνάντα Κερ τη γνωρίσαμε, την θωπεύσαμε με τα μάτια μας, μας έμεινε αξέχαστη και πολιόρκησε το μυαλό μας το 2006 όταν για πρώτη φορά την είδαμε στην πασαρέλα της Victoria's Secret. Ένα κορμί με τέλειες αναλογίες σε συνδυασμό με το πιο γλυκό πρόσωπο που ίσως να έχεις δει ποτέ. Λακκάκια, μικροσκοπικά χαρακτηριστικά, χαριτωμένο χαμόγελο...

Αλλά δυστυχώς μας την έκλεψε νωρίς ο Ορλάντο ο Μπλοuμ. Την βρήκε, την πήρε, την έκλεισε σε ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν και...  πριν από δύο χρόνια γεννήθηκε ο γιος τους.

Σύμφωνα με εκείνη, ο μικρός είναι γόης. Σύμφωνα με εμάς είναι χαζομαμά. Αλλά και για αυτό συγχωρείται.


Δηλώσεις του τύπου: «Έχω ακόμα γάλα και μπορώ να θηλάζω τον Φλιν. Η όλη διαδικασία πάει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη» και «Ο θηλασμός με αδυνάτισε» έχουν βγει από το στόμα της. Λεπτομέρειες που πραγματικά δεν αφορούν κανέναν μας. Αλλά και πάλι βλέποντας μία φωτογραφία της σαν την παρακάτω σου γίνεται πολύ εύκολο να ξεχάσεις ότι είναι μάνα.


Υ.Γ.: Έχει δηλώσει ότι για το απαλό της δέρμα ευθύνονται τα έλαια καρύδας που βάζει σε όλο της το σώμα. Σου κόπηκαν τα πόδια;

Υ.Γ. 2: Το δεύτερο όνομα του γιου της (Κρίστοφερ) προέρχεται από έναν πρώην της που πέθανε σε ατύχημα όταν τα είχαν και εκείνη ήταν 15 ετών. Ο Ορλάντο το δέχτηκε. Soooo cute!!! (Κατάλαβες τώρα γιατί τον έχει παντρευτεί, ε; )