Web Toolbar by Wibiya 4 σέξι κολπάκια που θα τον απογειώσουν | Students ONair
, ,

4 σέξι κολπάκια που θα τον απογειώσουν



Θέλεις να βάλεις αυτό το έξτρα, το αλατοπίπερο στη σχέση και το κρεβάτι σου.Νομίζεις πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά πραγματικά υπάρχουν κάποιες απλές τεχνικές που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα. Το βασικό είναι να μην σκέφτεσαι περίπλοκα, γιατί το θέμα είναι να ευχαριστηθείς κι εσύ τα κολπάκια που θα κάνεις!
Πρωινό σεξ το θαυματουργό
Ένας άντρας (και η στύση του) είναι πάντα πρόθυμοι να σε ξυπνήσουν απλά και σεξουαλικά κάθε πρωί. Αν μετρήσεις πάντως πόσες φορές έχεις πραγματικά ενδώσει σε πρωινό σεξ, θα απογοητευτείς.
Πώς θα το κάνεις: το πρωινό σεξ είναι γρήγορο και δεν απαιτεί πολλά προκαταρκτικά. Ο βασικός κανόνας είναι να μην το προετοιμάσεις (δηλαδή μην βάλεις ρολόι για να ξυπνήσεις). Αν ξυπνήσεις εσύ νωρίτερα, άρχισε να τον περιποιείσαι με τα χείλια και τα χέρια σου και να είσαι σίγουρη πως θα ξυπνήσει για τα καλά.
Παραλλαγή: αν ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα ή πολύ πρωί, αξίζει έστω και για μια φορά να του χαλάσεις τον ύπνο, φτιάχνοντάς του τη λίμπιντο.
Ιδανική στάση: γυναίκα από πάνω- εκμεταλλεύσου την ήδη υπάρχουσα στύση του από την μάνα φύση και βίωσε κι εσύ τον πιο ωραίο οργασμό.
Πρόβλημα: επειδή η πρωινή στύση συμβαίνει φυσικά, μπορεί ο καλός σου να αργήσει να ολοκληρώσει οπότε έχε σίγουρα μπροστά σου μια γεμάτη ώρα- για σεξ, ντους, πρωινό καφέ και προετοιμασία για τη δουλειά.