Web Toolbar by Wibiya Τα τελευταία νέα σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον | Students ONair
, ,

Τα τελευταία νέα σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον



Αρναούτογλου- Συνατσάκη - Χρηστίδου- Φερεντίνος  Ένωση
Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου; Τι θα γίνει τελικά με την Μαίρη Συνατσάκη τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου; Στον τηλεοπτικό κόσμο οι εξελίξεις τρέχουν - το χρήμα πάλι όχι.

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα έχουν εξελιχθεί οι συζητήσεις για το αν θα συμμετάσχει η Μαίρη Συνατσάκηστο Πρωινό Mou τη νέα σεζόν. Οι πρώτες φήμες μιλούσαν για απουσία της παρουσιάστριας από το νέο σχήμα. Η ίδια δήλωνε ότι δεν γνωρίζει τίποτα καθώς δεν είχε κάνει ραντεβού με τους ιθύνοντες του Μega. Λίγο αργότερα, μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στην κάμερα του Star, ανέφερε πως, αν ήταν στο χέρι του, θα ήθελε την Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή. Ωστόσο, εξήγησε πως, επειδή θα έβγαινε στον αέρα το Master Chef 2, οι ιθύνοντες του Mega είναι πιθανό να μην θέλουν να “κάψουν” την παρουσιάστρια με μια διπλή παρουσία στο πρόγραμμά τους.

Παρ' όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά, κι ενώ η εταιρία παραγωγής του Master Chef αναζητούσε χρήματα για το μοντάζ της εκπομπής, στις συσκέψεις στο κανάλι τέθηκε και πάλι το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Πρωινό Μou η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς η ημερομηνία που θα μπορούσε να βγει το Master Chef στον αέρα φαινόταν ...πολύ μακρινή. Τελικά, το Master Chef ετοιμάζεται να βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και η Μαίρη Συνατσάκη θα δίνει πλέον το τηλεοπτικό της ραντεβού ως παρουσιάστριά του και όχι ως μέλος της παρέας στο Πρωινό Mou, στο οποίο όπως όλα δείχνουν θα καλυφθεί εκ των έσω η κενή θέση και της Μαίρης Συνατσάκη και του Τάσου Θεοδώρου. 

Η Μαίρη Συνατσάκη ως παρουσιάστρια του δεύτερου κύκλου του Master Chef

Στον ΑΝΤ1 από την άλλη, έχει κυριολεκτικά ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου προκειμένου το Dancing With The Stars να κλέψει τις εντυπώσεις στις αρχές Νοεμβρίου που αναμένεται να ξεκινήσει (θυμήσου το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Yupiii για το προσωπο που θα παρουσιάζει φέτος τα backstage, αλλά και για τις συζητήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Γιάννη Λάτσιο). Μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση για τον σταθμό ήταν αυτή που αφορούσε το κόψιμο της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του- μια ζώνη που ουσιαστικά ξεκίνησε, πριν χρόνια, από το κανάλι του Αμαρουσίου! Χρήστος Φερεντίνος και Σίσσυ Χρηστίδουαναζητούν κόνσεπτ για τη νέα σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι. Η Σίσσυ Χρηστίδου, πάντως, στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Λάτσιο, έμεινε με την διαβεβαίωση ότι το κανάλι θα την αξιοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία. Για τον Χρήστο Φερεντίνο τηρείται σιγήν ιχθύος και - προς στιγμήν - τον βλέπουμε τηλεοπτικά μόνο στις κληρώσεις του ΟΠΑΠ. 

Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος στο περσινό "Πρωινό ΑΝΤ1"

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανέωσε τη συνεργασία του με το Mega αλλά τα ταξίδια με τον Όμορφο Κόσμο του δεν πρόκειται να ξεκινήσουν πριν τον Ιανουάριο: Η πρεμιέρα της εκπομπής του προγραμματίζεται για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μέχρι τότε, ο παρουσιαστής θα ασχολείται με την ραδιοφωνική του εκπομπή και, φυσικά, με τον νέο του έρωτα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον "Όμορφο Κόσμο"