Web Toolbar by Wibiya Λάρκου: «Είναι κρίμα» | Students ONair
, ,

Λάρκου: «Είναι κρίμα»





Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε ότι ο βαθμός θα τους δώσει δύναμη
Ο προπονητής της Ομόνοιας, Νεόφυτος Λάρκου, είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό, ότι η απώλεια των βαθμών ήταν άδικη, αφού έγινε μεγάλη προσπάθεια και δικαιούνταν τη νίκη.
Ο Νεόφυτος Λάρκου είπε:
«Είναι κρίμα που τέλειωσε έτσι για μας το παιχνίδι, ένα παιχνίδι που ελέγξαμε από την αρχή και προοδευτικά γινόμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να τελειώναμε το παιχνίδι. Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια και ένα λάθος δεν μας επέτρεψε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που δικαιούμασταν. Τέλειωσε το παιχνίδι, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα, η προσπάθεια συνεχίζεται. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη στο επόμενο, για να ξαναδώσουμε δυναμική στην ομάδα μας».
Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε:
«Στο α’ ημίχρονο έγινε ένα καλό ματς από την πλευρά μας, είχαμε καλές στιγμές για να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δουλέψαμε στην εβδομάδα, στην κόντρα επίθεση που είναι καλή η Ομόνοια. Δεν λειτουργήσαμε καλά. Στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε πολύ, η Ομόνοια, έμπειρη, έριξε το ρυθμό του παιχνιδιού, κρατούσε εύκολα την μπάλα και είχαμε ψυχικά αποτελέσματα και ήρθε το γκολ. Ο βαθμός θα μας δώσει δύναμη, πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας φέτος για τα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες και στους παίκτες».
Νούνο Ασίς: «Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι και έτσι έγινε. Ήταν δύσκολο γήπεδο να αγωνιστείς. Από το α’ λεπτό ήμασταν πολύ καλοί και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ελέγξαμε το παιχνίδι και το είχαμε. Όμως δυστυχώς μια στατική φάση που είναι το ατού του Εθνικού δεχτήκαμε το γκολ. Ήταν μια άτυχη στιγμή, γνωρίζαμε ότι ο Εθνικός είναι καλός στις στατικές φάσεις, αλλά δεν το αποφύγαμε».