Web Toolbar by Wibiya «Είμαι πολύ ευχαριστημένος» | Students ONair
, ,

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος»


Ο προπονητής της ΑΕΛ Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Αλκή ενώ χαρακτήρισε ως πολύ σημαντικό το γρήγορο γκολ που έτυχε η ομάδα του:
«Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα όπως η Αλκή που μας δυσκόλεψε και στην περσινή χρονιά. Ευτυχώς σκοράραμε νωρίς κάτι που είχαμε στο πλάνο μας για να γίνει πιο εύκολο το παιχνίδι. Τα καταφέραμε και αυτό μας βοήθησε.

Μπορούσαμε να πετύχουμε και κάποια άλλα γκολ, δεν τα καταφέραμε αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια τους. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα καταφέραμε.

Αρχίζει μια νέα βδομάδα για μας με την πρόκληση του αγώνα με τη Γκάντμπαχ την Πέμπτη. Ελπίζουμε για το καλύτερο για την ομάδα μας αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση που του έγινε για τους τραυματίες είπε ότι ο Πάολο Σέρτζιο, Μοντέιρο και Καρλίτος δεν ήταν στην δεκαοχτάδα γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει οτιδήποτε. Ανέφερε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα ο Ουόν από τον αγώνα με την Άντερλεχτ αλλά είναι σε καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τη Γκλάντμπαχ. Είπε επίσης ότι έκανε αλλαγές για να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του και συγχάρηκε τον κόσμο για την παρουσία του.