Web Toolbar by Wibiya Σάκης Ρουβάς Βίντεο: Όσα έγιναν στην Κύπρο! | Students ONair
, ,

Σάκης Ρουβάς Βίντεο: Όσα έγιναν στην Κύπρο!



Η συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Λευκωσία της Κύπρου, στο πλαίσιο του 20ου Φεστιβάλ Γάλακτος, ολοκληρώθηκε  με απόλυτη επιτυχία. Για ακόμα μια φορά, ο Έλληνας σταρ αποθεώθηκε από το κοινό του, που είχε κατακλύσει το γήπεδο Χαλκάνωρα «Δημήτρης Χάματσος» και φυσικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής.


Δες δύο βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συναυλίας, αλλά και ένα βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του «S FanClub» στο facebook και δείχνει τις θαυμάστριες του Σάκη Ρουβά να εισβάλουν στη σκηνή και για αρκετά λεπτά να επικρατεί το αδιαχώρητο!




Παράλληλα, λίγες ώρες πριν τη συναυλία, ο Σάκης Ρουβάς παραβρέθηκε σε εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος παρέδωσε επιταγή 10.000 ευρώ στο Σωματείο «Χαμόγελο της Ευτυχίας», αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη του για τα παιδιά. Τα χρήματα ήταν ζωτικής σημασίας για το σωματείο, αφού θα χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωση του χώρου, την αγορά εξοπλισμού κουζίνας και εκπαιδευτικού υλικού για διάφορα μαθήματα και απασχόληση των παιδιών με ειδικές ικανότητες άνω των 18 ετών.

Ο Σάκης Ρουβάς ανάμεσα στα παιδιά του σωματείου «Χαμόγελο της Ευτυχίας»