Web Toolbar by Wibiya «Ελένη» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα δοκιμαστικά της Παρασκευής | Students ONair
, ,

«Ελένη» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα δοκιμαστικά της Παρασκευής



Ελένη Μενεγάκη
Μετά τις οντισιόν της περασμένης Τρίτης και Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή και πάλι στο studio Pro να αναζητά τον νέο συνεργάτη της εκπομπής της.

Η 42χρονη παρουσιάστρια, που φαίνεται να ψάχνει για μια κοπέλα για την «κενή» θέση στο πάνελ του «Ελένη», είδε την Παρασκευή πέντε πρόσωπα, κάποια από τα οποία είχαν ήδη περάσει από δοκιμαστικό και τις προηγούμενες μέρες: H Μυρτώ Κάζη του MTV, η  Νάνσυ Παραδεισανού που παρουσίαζε την εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV,  η Σόνια Καζόνι, δημοσιογράφος που για χρόνια υπήρξε στο τιμόνι του περιοδικού Nitro, η Β' Σταρ Ελλάς 2007 Αντωνία Καλλιμούκου που πέρυσι βρέθηκε στην εκπομπή Elatte, αλλά και η Μελίνα Κόκκορη, που ξεκίνησε από το Star και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Alpha, βρέθηκαν, εκ περιτροπής, για 10 περίπου λεπτά μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη, να σχολιάζουν διάφορα lifestyle θέματα.

«Η Ελένη ήταν για ακόμα μια φορά χαλαρή και όμορφη. Φορούσε ένα ροζ παντελόνι και ένα καρό πουκάμισο» αναφέρει άτομο που ήταν παρόν στα δοκιμαστικά, ενώ άλλη πηγή του Yupiiiπροσθέτει πως «Το “προβάδισμα” φαίνεται να έχουν η Αντωνία Καλλιμούκου και η Μελίνα Κόκκορη – άλλωστε και οι δύο κλήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα για οντισιόν από την Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια, καλές εντυπώσεις φαίνεται να έχει αφήσει και η Ελεάννα Τρυφίδου που επίσης κλήθηκε δύο φορές, ωστόσο το γεγονός ότι σαν προσωπικότητες εκείνη και η Κατερίνα Ζαρίφη -που είναι δεδομένο ότι θα είναι στο πάνελ- μοιάζουν αρκετά, της στερεί πόντους στον ανταγωνισμό».