Web Toolbar by Wibiya Τζένιφερ Λόπεζ Video: Μιλάει για το διαζύγιό της και τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό της | Students ONair
, ,

Τζένιφερ Λόπεζ Video: Μιλάει για το διαζύγιό της και τον κατά 19 χρόνια νεότερο σύντροφό της



Τζένιφερ Λόπεζ
Σχεδόν ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον Μαρκ Άντονι, η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει σε αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή για αυτό, μην διστάζοντας να εξομολογηθεί πώς νιώθει σήμερα αλλά και πόσο δύσκολο ήταν. 

«Δε θες ποτέ να διαλύσεις μια οικογένεια» παραδέχεται η 42χρονη τραγουδίστρια σε σχέση με το πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση του διαζυγίου. «Απλά προσπαθώ να το κάνω σωστά».  Μάλιστα, έπειτα από δυο γάμους (ο πρώτος ήταν το 2001 με τον χορευτή της, Κρις Τζαντ) και έναν αρραβώνα (με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ το 2002) η ίδια εξακολουθεί να δηλώνει πως πιστεύει «στην παντοτινή αγάπη».

Όσο για τη σχέση της με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ, που είναι 19 ολόκληρα χρόνια μικρότερός της, η Τζένιφερ Λόπεζ προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με χιούμορ: «Το μυαλό μου δυσκολεύεται να σκεφτεί όλο αυτό το θέμα με τους αριθμούς» σχολιάζει χαρακτηριστικά, στο απόσπασμα της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα.

Δες το βίντεο: