Web Toolbar by Wibiya Σκάρλετ Γιόχανσον Ημίγυμνη για την περίφημη σκηνή του φόνου στο ντους της ταινίας "Ψυχώ": Δείτε το τρέιλερ του "Χίτσκοκ"! | Students ONair
, ,

Σκάρλετ Γιόχανσον Ημίγυμνη για την περίφημη σκηνή του φόνου στο ντους της ταινίας "Ψυχώ": Δείτε το τρέιλερ του "Χίτσκοκ"!


Σκάρλετ Γιόχανσον ως Τζάνετ Λι 2 R
Η γυμνή Σκάρλετ Γιόχανσον στο ρόλο της πρωταγωνίστριας του "Ψυχώ" Τζάνετ Λι είναι μια μόνο από τις σκηνές που ξεχωρίζουν στο τρέιλερ της ταινίας «Χίτσκοκ», που μόλις κυκλοφόρησε.

Αριστερά, η Σκάρλετ Γιόχανσον στην ταινία 'Χίτσκοκ" και δεξιά η Τζάνετ Λι στην ταινία 'Ψυχώ" του 1960.

Η ταινία, που αφηγείται τι συνέβαινε στη ζωή του διάσημου σκηνοθέτη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Ψυχώ», έχει στο καστ της μερικά από τα πλέον δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ; Σκάρλετ Γιόχανσον στον ρόλο της Τζάνετ Λι, Αντονι Χόπκινς ως Αλφρεντ Χίτσκοκ, Έλεν Μίρεν στον ρόλο της συζύγου του Χίτσκοκ και Τζέσικα Μπιλ στο ρόλο της Βέρα Μάιλς.

Η Σκάρλετ στον ρόλο της Τζάνετ Λι, στην περίφημη σκηνή φόνου στο μπάνιο

«Πώς σκοπεύεις να κάνεις το γύρισμα στην σκηνή του ντους; Βλέπεις από εδώ και πάνω (δείχνει το στήθος της) δεν με μπερδεύει κανείς γι' αγοράκι» λέει η Τζάνετ Λι (Σκάρλετ Γιόχανσον) σε μια σκηνή της ταινίας στον Άλφρεντ Χίτσκοκ (Άντονι Χόπκινς), ενώ ο ίδιος, όταν βρίσκεται με την σύζυγό του και της περιγράφει το γύρισμα στο μπάνιο τής λέει «Τα στήθη της είναι αρκετά μεγάλα. Είναι μια πρόκληση για μένα, να μην τα δείξω».


Η ταινία "Χίτσκοκ" θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου.

Δες το τρέιλερ: