Web Toolbar by Wibiya Σάκης Ρουβάς Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη | Students ONair
, ,

Σάκης Ρουβάς Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη



Σάκης Ρουβάς r
Λίγο μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τις εμφανίσεις του που ξεκινούν την Παρασκευή στο Diogenis studio, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή "Ελένη" για τη φετινή του επαγγελματική σεζόν αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια Ζυγούλη - και που σύντομα θα μεγαλώσει!

«Έχουν αλλάξει τα πάντα στον χώρο. Έχει γίνει πιο θεατρικός, πιο ζεστός και πιο ερωτικός. Έχουμε μια πολύ γερή δόση καμπαρέ στον χώρο αλλά και στην επιλογή αρκετών τραγουδιών όπως και στις ενορχηστρώσεις. Είναι ένας πολύ ερωτικός χώρος στον οποίο θέλω φέτος να είμαστε πολύ χαλαροί και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας» είπε ο Σάκης περιγράφοντας τις φετινές του εμφανίσεις στο Diogenis Studio μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες.

Τι θα περιέχει το πρόγραμμα που θα παρουσιάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Diogenis;«Και ελληνικά και ξένα, και ποπ ροκ τραγούδια αλλά και πολλά ροκ λαϊκά τραγούδια. Ωραία λαϊκά τραγούδια διασκευασμένα με σύγχρονο ήχο αλλά και πολλά λαϊκά τραγούδια που απ’τη φύση τους είναι ροκ».

Οι μουσικοί πειραματισμοί του Σάκη τα τελευταία χρόνια έχουν εντυπωσιάσει την Ελένη Μενεγάκη, όπως δήλωσε η ίδια. Τι απάντησε όμως ο κορυφαίος Έλληνας σταρ; «Ήμουν πάντα έτσι, τόσο ανοιχτός σε νέα πράγματα, απλά παλαιότερα υπήρχε μεγαλύτερος φόβος που μου έκανε τη ζωή πιο δύσκολη και το αποτέλεσμα που έπρεπε να φέρω. Το ‘χα μέσα μου αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δε συνέβαινε».

Όσο για την οικογένειά του που μεγαλώνει συνεχώς, ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος στην Ελένη Μενεγάκη είπε: «Το ξέρεις καλά κι εσύ, υπάρχει μεγάλη ομορφιά σ’αυτό. Τώρα που το ανακάλυψα δε σκοπεύω να το αφήσω!».


Δες το σχετικό απόσπασμα και περισσότερες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά: