Web Toolbar by Wibiya Ποιοι είναι τελικά πρωταθλητές στο σεξ; | Students ONair
, ,

Ποιοι είναι τελικά πρωταθλητές στο σεξ;

Έξτρα tip: Το παγκόσμιο 48% έχει πάντα ή σχεδόν πάντα οργασμό (63% για τους άντρες και 32 % για τις γυναίκες). Mπορούμε και καλύτερα...


Έξτρα tip: Το παγκόσμιο 48% έχει πάντα ή σχεδόν πάντα οργασμό (63% για τους άντρες και 32 % για τις γυναίκες). Mπορούμε και καλύτερα...
Μπορεί κατά τους Μάγια ο κόσμος (όπως τον ξέρουμε) να τελειώνει στις 23 Δεκεμβρίου 2012, όμως οι ενεργότερες σεξουαλικά χώρες του πλανήτη «τελειώνουν» καθημερινά και το καμαρώνουν.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: η Μεσόγειος κρύβει αναστεναγμούς και γεννάει πάθη. Μπορεί να φταίει ο ήλιος, μπορεί να φταίει η υγιεινή μεσογειακή διατροφή, μπορεί να φταίει η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει κάθε μεσογειακή ράτσα, μπορεί και να φταίει το στραβό μας το κεφάλι (το οποίο, εν προκειμένω, σκέφτεται κατά βάση με το «κάτω παράρτημά» του!).
Τα νούμερα είναι με το μέρος της Μεσογείου -και οι λαοί της παίρνουν αριστείο στην οριζοντιωμένη (ή και στα όρθια, καθιστά, αναποδογυριστά, κοκ) κορύφωση!
Κυκλοφόρησε, λοιπόν, προσφάτως μια έρευνα, της οποίας τα αποτελέσματα ανεβάζουν στο υψηλότερο σεξοβάθρο τους Ιταλούς και δεύτερους τους Ισπανούς, πάντα ως προς το ποιας χώρας οι εραστές φτάνουν ολοκληρωμένο και με τυμπανοκρουσίες σε απόλυτο οργασμό (άντρες-γυναίκες).
Η Ελλάδα, δεν είναι τρίτη (και καταϊδρωμένη). Μπορεί να φταίει το PSI, μπορεί να πρεσάρει και η Τρόικα, ίσως και τα μειωμένα μισθά να ρίχνουν κι αυτά ψυχολογική κατραπακιά, οπότε όσο και να προσπαθεί με λιακάδες, Κυκλάδες και λεμονάδες η Ελλάς, στην πρώτη τριάδα δεν συμμετέχει. Έρχεται 6η, με ένα 85% των αντρών της και ένα 44% των γυναικών της να πιάνουν τον οργασμό από τα κέρατα.
Οι ουραγοί της μέτρησης έχουν κιτρινίσει κι όχι από το κακό τους. Εκεί στα «τάρταρα» της σεξοδιαβάθμισης, Ιάπωνες, Κινέζοι και Χονγκ Κονγκ-έζοι ζούνε και αναπνέουν τα μικρότερα ποσοστά του οργασμόμετρου, σε αντίθεση με την βιομηχανία του σεξ που έχει αναπτύξει καθεμιά από αυτές τις χώρες. Κι αν καλοσκεφτείς ότι η σεξοβιομηχανία τους περιλαμβάνει ό, τι σεξουαλικά ανατρεπτικό μπορείς να φανταστείς ή να φαντασιωθείς, τότε μάλλον η πολύ η διαστροφή τους καίει φλάντζα στο καθοδόν και γι' αυτό δεν «φτάνουν» στον οργασμό. Πιθανώς το «το ταξίδι μετράει περισσότερο από τον ίδιο τον προορισμό», έχει στοιχειώσει την ερωτική τους ζωή.
Συμπέρασμα; Ο απλός μεσογειακός ήλιος ανεβάζει τη λίμπιντο, ενώ τα τεχνολογικά ερωτικά γκατζετάκια εξ Ανατολής διαρκούν όσο και οι μπαταρίες τους. Μήπως τελικά γι' αυτό το λόγο να έρχονται οι Ιάπωνες κάθε τρεις και λίγο στη χώρα μας; Για re-fill σεξουαλικότητας;