Web Toolbar by Wibiya Ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις τα παπούτσια σου: Φόρεσέ τα στην Irina Shayk | Students ONair
, ,

Ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις τα παπούτσια σου: Φόρεσέ τα στην Irina Shayk


Ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίσεις τα παπούτσια σου: Φόρεσέ τα στην Irina Shayk


To κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγο θα μας πείσει να φοράμε και... τακούνια.
Εντάξει, προφανώς και η φωτογράφισή της για την διαφημιστική καμπάνια των Xti shoes απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες (αν και η παρουσία του νεαρού δίπλα της σε μερικές φωτογραφίες μάλλον έχει σκοπό να πείσει κι εμάς να φορέσουμε τα παπούτσια της εταιρείας), αλλά έχουμε μια υπόνοια ότι περισσότερα κλικ θα κάνει ο αντρικός πληθυσμός στις εικόνες που ακολουθούν, παρά ο γυναικείος. Είναι λίγο δύσκολο να αντισταθείς στην uber-sexy Ιρίνα. Και μπορεί στο φετινό Swimsuit Issue του Sports Illustrated να μην έπαιξε στο εξώφυλλο, όπως πέρσι, και οι μέσα εικόνες της να ήταν κάπως... λαϊκές, αλλά τελικά (και ευτυχώς) φαίνεται πως η επιρροή του καγκουροστύλ του αγαπημένου της Κριστιάνο Ρονάλντο διήρκεσε λίγο.
Κάντε κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση όλες τις φωτογραφίες της Irina Shayk από την διαφημιστική καμπάνια των Xti shoes. Ακολουθεί και βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.

Image Gallery


Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!