Web Toolbar by Wibiya Για λίγο στην άκρη η Ευρώπη | Students ONair
, ,

Για λίγο στην άκρη η Ευρώπη

ΑΕΛ


Η επίδραση της χθεσινής κλήρωσης για τους ομίλους του Europa League ακόμη να ξεθωριάσει για την ΑΕΛ. Κυρίως, από τη στιγμή που μπήκαν σ' έναν όμιλο με πολύ δυνατούς αντίπαλους, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων ήδη… προετοιμάζονται για τις εξόδους τους στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπου ελπίζουν πως θα συνεχίσει η ομάδα τους να γράφει ιστορία ακόμη και με το πέρας των ομίλων.

Πέραν ωστόσο από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ξεκινούν από Δευτέρας και οι…. ντόπιες υποχρεώσεις για το νέο πρωτάθλημα. Η ΑΕΛ καλείται να βάλει για λίγο στην άκρη την χθεσινή κλήρωση και να συγκεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι της, κόντρα στη Δόξα στο «Αμμόχωστος».

Είναι στοίχημα για τον Πάμπο Χριστοδούλου να κάνει σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, τώρα που η ομάδα του θα δίνει 2 αγώνες, τόσο σε Ευρώπη, όσο και στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, η ΑΕΛ είναι η πρωταθλήτρια και θέλει να διατηρήσει το στέμμα της, κάτι που όπως έδειξε και από τους μέχρι στιγμή επίσημους αγώνες, έχει όλα τα φόντα να το κάνει.

Κόντρα στη Δόξα η ΑΕΛ είναι σίγουρα το φαβορί, ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα για την πρωταθλήτρια. Οι παίχτες οφείλουν να παρουσιαστούν σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να αποδείξουν στο γήπεδο πως αξίζουν τη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον κύπριο κόουτς, που δεν υπολογίζει στους Ουόν, Ζέρζιο, Μπεμπέ και Μοντέιρο. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ο Ρούι Μιγκέλ.

Δίπλα στην ομάδα θα είναι ο κόσμος της, που αναμένεται να δώσει μαζικό παρών για να μπει με το δεξί η ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα. Οι φίλοι της ομάδας έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για τους παίχτες τους και θα βρίσκονται δίπλα τους συνεχώς και φέτος να τους στηρίζουν.